Lensa.ro

Lensa Zalau Value Centre

Magazine Lensa » Lensa Zalau Value Centre

Dacă dorești să ai acces la cele mai performante servicii de optometrie, te așteptăm în showroomul Lensa Zalău Value Center! Aici poți găsi o gamă largă de produse, inclusiv lentile de contact, soluții de întreținere a lentilelor, ochelari de vedere, de calculator, de soare sau sport de la furnizori de renume din toată lumea. De asemenea, poți efectua chiar și un consult optometric gratuit. Vino și bucură-te de servicii personalizate pentru nevoile tale! 

Adresă Lensa Zalău Value Center

Lensa Zalău Value Center program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-21:00

Lensa Zalău Value Center telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Zalau Value Centre

Bd Mihai Viteazu 58B, Zalau, Jud Salaj

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Zalău Value Center

  • Magazinul Lensa este situat pe Bd. Mihai Viteazu 58B, Zalău, Jud. Sălaj.
  • Poți ajunge la Lensa Zalău Value Center folosind mijloacele de transport în comun, liniile de autobuz 1 și 10.

Vino în magazinul Lensa Zalău Value Center pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Zalău Value Center?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Zalău Value Center?

Fiindcă oferim mai multe tipuri de servicii, ne adresăm nevoilor mai multor persoane, atât a celor care doresc să facă o nouă achiziție a unor ochelari, lentile sau orice alt tip de produs de optică de la branduri precum Tommy Hilfiger, Battatura, Ray-Ben, Police, Gues, Hugo Boss etc., cât și acelor care au nevoie de consultanții optometrice. În magazinul de ochelari Zalău Value Center găsești tot ce ai nevoie!

Consult optometric

Fiindcă este vital să ai grijă de sănătatea vederii tale, îți recomandăm să ai grijă de ea! De aceea, prin oferirea consultațiilor optometrice gratuite te încurajăm să adopți o atitudine preventivă! Vino la un control de ochi la Lensa Zalău Value Center pentru a afla dacă suferi de un anumit viciu de refracție, care sunt dioptriile tale actuale și ce măsură de corecție este cea mai potrivită pentru tine.

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesională pentru alegerea ochelarilor

În showroomul Lensa Zalău Value Center primești consultanță în vederea alegerii ochelarilor de vedere, sport, cei de calculator sau chiar sfaturi pentru a asorta ochelarii cu stilul vestimentar. Fii deschis cu personalul nostru, comunică-i bugetul tău, iar acesta va ști să îți recomande cea mai bună variantă raport calitate-preț, chiar și pentru ochelarii de soare sau lentilele de contact.

Asistență pentru plasarea comenzilor

Vrei să plasezi rapid o comandă, dar nu știi cum se procedează? Vino în magazinul de optică Lensa Zalău Value Center și apelează la ajutorul consultanților noștri. Aceștia îți vor oferi asistență, explicații și informații necesare pentru a plasa comanda mult dorită. În doar câteva minute, procesul va fi finalizat.

Ce aparatură folosim la Lensa Zalău Value Center?

În optica Lensa Zalău Value Center avem aparatură de ultimă generație! Dioptriile pot fi detectate cu ajutorul următoarelor instrumente și tehnici utilizate pentru detectarea diferitelor vicii de refracție, cum ar fi miopie, astigmatism, hipermetropie etc.:

  • lensmetru: pentru a depista simplu și rapid dioptriile de la lentilele ochelarilor existenți;
  • dioptron: pentru a măsura automat dioptriile actuale de la ambii ochi;
  • trusă performantă cu diferite tipuri de lentile: pentru a determina tipul de lentilă cel mai confortabil pentru ochii tăi;
  • proiector pentru testele vizuale și tabel optometric: pentru a testa vederea la distanță.
+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.