Lensa.ro

Lensa Severin Shopping Center

Magazine Lensa » Lensa Severin Shopping Center

Vino la showroomul Lensa din Turnu Severin Shopping Center și ai parte de servicii de oftalmologie și optometrie de cea mai înaltă calitate! În plus, te așteaptă o selecție impresionantă de produse de optometrie de la cele mai renumite branduri internaționale, pentru a te bucura de o calitate superioară și corecție optică adecvată pentru ochii tăi!

Lensa Severin Shopping Center program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: Închis

Duminică: Închis

Lensa Severin Shopping Center telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Severin Shopping Center

Severin Shopping Center, Bd Mihai Viteazu 78, Drobeta Turnu Severin

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Severin Shopping Center

  • Magazinul Lensa este situat în Severin Shopping Center, Bd Mihai Viteazu 78, Drobeta Turnu Severin
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Turnu Severin Shopping Center cu autobuzul linia 4.

Vino în magazinul Lensa Turnu Severin Shopping Center pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Turnu Severin Shopping Center?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Turnu Severin Shopping Center?

Având o echipă de personal specializat și dedicat meseriei lor, toată atenția este concentrată spre oferirea de servicii de calitate superioară. Echipa noastră dedicată de medici și optometriști calificați își propune să ofere o îngrijire holisitică, asigurându-se că fiecare etapă a experienței tale în showroomul Lensa Turnu Severin Shopping Center este specială și îți asigură toate informațiile de care ai nevoie. Vei primi detalii chiar și despre specificațiile ramelor de ochelari de la diferite branduri, precum Ray-Ban, Vogue, Guess, Polarizen etc.

Consult optometric

Acordă atenție constantă sănătății ochilor tăi, chiar și atunci când nu te confrunți cu simptome specifice! Îți recomandăm să faci o rutină din a solicita consultații oftalmologice și optometrice regulate, pentru a preveni eventuale afecțiuni și, în cazul în care este necesar, a corecta problemele de refracție la timp! Te așteptăm cu drag în cabinetul Lensa Turnu Severin Shopping Center, unde poți beneficia de un consult optometric gratuit, indiferent dacă alegi sau nu să achiziționezi produse de la noi!

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Nu de puține ori procesul de selectare a ramei de ochelari ideale poate fi o experiență complexă, mai ales dacă este prima oară când te confrunți cu această decizie. În magazinul Lensa Turnu Severin Shopping Center vei primi sprijinul necesar pentru a-ți fi mai facil să găsești forma de ochelari care se potrivește cel mai bine cu trăsăturile feței tale, care să îți ofere, în același timp, confort și adaptabilitate la activitățile tale zilnice, într-un mod care să fie și prietenos cu bugetul tău.

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă ai găsit un produs care nu este disponibil în showroom, dar vrei să îl comanzi online, vino în magazinul de ochelari Lensa Turnu Severin Shopping Center! Aici vei beneficia de asistența necesară pentru a avea parte de un proces rapid și eficient. Echipa noastră de consultanți te va ajuta la fiecare pas. 

Ce aparatură folosim la Lensa Turnu Severin Shopping Center?

Fiecare cabinet Lensa este dotat cu echipamente optometrice de înaltă performanță, dintre cele mai noi. Consultațiile noastre se desfășoară utilizând autorefractometrul sau Dioptron, un dispozitiv specializat pentru măsurarea automată a dioptriilor. Apoi, folosind o trusă de lentile, un proiector de teste și un optotip, determinăm dioptria și lentila potrivită pentru a-ți oferi o vedere clară. De asemenea, cu ajutorul unui lensmetru, putem identifica automat dioptriile ochelarilor tăi actuali.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.