Lensa.ro

Lensa Călărași

Magazine Lensa » Lensa Călărași

Vino în showroomul Lensa din Călărași și explorează opțiunile noastre de rame pentru ochelari de vedere și ochelari de soare! Beneficiezi de un test gratuit al acuității vizuale înainte de a alege lentilele cu dioptrii potrivite pentru tine. Te așteptăm cu drag să găsești soluțiile optime pentru vederea ta!

Lensa Călărași program

Luni – Vineri: 09:00-22:00

Sâmbătă: 09:00-22:00

Duminică: 09:00-22:00

Lensa Călărași telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Călărași

Catex Shopping Center, Strada Eroilor Revolutiei din 22 decembrie 1989, nr 49, Calarasi

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Călărași

  • Showroomul Lensa Călărași se află în incinta Catex Shopping Center, pe strada Eroilor Revoluției din 22 decembrie 1989, nr 49.
  • Suntem la doar 10 minute de mers pe jos de Stadionul Ion Comșa.
  • Poți ajunge cu mașina din centrul orașului în doar 5 minute.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Călărași?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Călărași?

Suntem aici pentru tine cu o selecție vastă de ochelari de la branduri renumite și apreciate la nivel global, inclusiv celebrele rame Ray-Ban, Polarizen, Hugo Boss și multe altele.

Consult optometric gratuit

Pentru că știm cât de importantă este vederea ta, te încurajăm să faci controale optometrice regulate. În cadrul Lensa Călărași, poți beneficia de o consultație optometrică 100% gratuită, fără nicio obligație ulterioară de a achiziționa produse de la noi. Vei găsi, însă, oferte avantajoase pentru rame de ochelari, lentile de contact și alte produse pentru îngrijirea și protejarea vederii!

Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Echipa de specialiști de la Lensa Călărași îți oferă toate informațiile și sfaturile de care ai nevoie în alegerea ochelarilor de soare, de vedere sau pentru protecție la calculator. Personalul nostru te va ghida în selectarea ramei și a lentilelor adecvate, având în vedere prescripția optometrică, preferințele tale personale și stilul tău de viață.

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă ai descoperit ramele de ochelari perfecte pentru tine, la Lensa Călărași, vei beneficia și de asistență în plasarea comenzii, pentru a obține produsele dorite cât mai eficient și convenabil. Echipa noastră îți va oferi informații detaliate despre produsele disponibile, prețuri și termene de livrare, pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie în funcție de nevoile tale!

Ce aparatură folosim la Lensa Călărași?

Pentru a garanta o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul de la Lensa Călărași folosește trei metode distincte de măsurare a dioptriilor: autorefractorul, lensmetrul și optotipul.

Autorefractorul este un aparat avansat care măsoară dioptriile în mod automat, rapid și eficient, furnizând date precise despre viciile de refracție ale ochiului și ajutând la stabilirea dioptriilor corecte. Lensmetrul ajută specialistul să determine puterea corectă a lentilelor în funcție de nevoile tale. Optometristul va folosi și un optotip, o tabelă specială pe care sunt afișate diferite litere sau simboluri, și care ajută la evaluarea acuității vizuale.

Întreaga procedură de măsurare a dioptriilor și evaluare a stării ochilor durează aproximativ 15 minute, este complet noninvazivă și nu provoacă disconfort.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.