Lensa.ro

Lensa Pipera Plaza

Magazine Lensa » Lensa Pipera Plaza

Vrei să te bucuri de cele mai bune servicii de optometrie? Vino în showroomul Lensa Pipera Plaza Voluntari din Ilfov și experimentează calitatea la cele mai înalte standarde! Fie că vrei să cumperi lentile de contact, soluții de întreținere, ochelari de vedere, de calculator, de soare sau sport sau chiar vrei să efectuezi un consult optometric, aici le găsești pe toate! Te vei bucura de servicii personalizate, astfel încât să găsești cele mai bune soluții la nevoile tale!

Lensa Pipera Plaza program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 10:00-18:00

Duminică: 10:00-18:00

Lensa Pipera Plaza telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Pipera Plaza

Sos Bucuresti Nord nr 14, Pipera Plaza, Voluntari, Judet Ilfov

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Pipera Plaza Voluntari

  • Magazinul Lensa este situat pe Sos București Nord nr. 14, Pipera Plaza, Voluntari, Județ Ilfov.
  • Poți ajunge la Lensa Pipera Plaza în Voluntari folosind mijloacele de transport în comun, liniile de autobuz: 243, 343, 416, 449, 450, 459 sau metroul M2.

Vino în magazinul Lensa Pipera Plaza Voluntari pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Pipera Plaza Voluntari București?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Pipera Plaza Voluntari București?

Varietatea de servicii oferite în showroomul Lensa Pipera Plaza Voluntari din Ilfov se adresează oricărei persoane care dorește să beneficieze de produse de optică de la branduri precum Polarizen, Polaroid, Hugo Boss, Vogue, Police, Polar, Alcon, Johnson & Johnson și multe altele. În aceeași măsură, poți veni în magazinul Lensa Pipera Plaza din Voluntari și dacă ai nevoie de consultanță specializată în alegerea ochelarilor sau vrei să afli care îți sunt dioptriile.

Consult optometric

Sănătatea ochilor tăi este prețioasă, motiv pentru care îți sugerăm să ai grijă de ea prin apelarea la consultații regulate de oftalmologie și optometrie. Poți beneficia de consult optometric la Lensa Pipera Plaza Voluntari Ilfov! Cu ajutorul echipamentelor performante și a echipei cu pregătire de specializă în domeniu, poți afla dioptriile tale reale. De asemenea, vei primi recomandări personalizate în ceea ce privește tipul potrivit de lentile pentru ochelari

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesională pentru alegerea ochelarilor

Ai nevoie de o pereche nouă de ochelari și nu știi ce ramă se potrivește mai bine cu trăsăturile tale sau cu cromatica pielii, a ochilor și a părului? Sau vrei să achiziționezi ochelari de soare cu protecție UVA și UVB, rezistenți? Vorbește cu personalul nostru din magazinul de ochelari Lensa Pipera Plaza din Voluntari despre dorințele tale, buget și nevoi. Acesta te va îndruma ulterior să faci cea mai chibzuită și potrivită achiziție.

Asistență pentru plasarea comenzilor

Pentru a plasa o comandă simplu și rapid, fără prea multe bătăi de cap, vino în magazinul Lensa Pipera Plaza Voluntari și cere ajutorul consultanților noștri. În doar câteva minute, vei plasa comanda mult dorită.

Ce aparatură folosim la Lensa Pipera Plaza Voluntari din județul Ilfov?

Ești deja purtător de ochelari, dar nu mai știi dioptriile? Nicio problemă! În cabinetul Lensa Pipera Plaza Voluntari folosim lensmetru pentru a depista simplu și rapid dioptriile acestora. De asemenea, cu ajutorul Dioptronului măsurăm automat dioptriile tale actuale, după care ne ajutăm de o trusă performantă cu diferite tipuri de lentile, un proiector pentru testele vizuale și un tabel optometric pentru a determina dioptriile și tipul de lentilă cele mai confortabile pentru ochii tăi.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.