Lensa.ro

Lensa Tulcea Winmarkt

Magazine Lensa » Lensa Tulcea Winmarkt

Vino în showroom-ul nostru din Winmarkt Tulcea și descoperă o gamă variată de produse și servicii de optică de calitate superioară! Am creat aici un loc complex, care răspunde tuturor persoanelor cu nevoi optice. Având la dispoziție o varietate de mărci și stiluri, vei putea alege cei mai potriviți ochelari sau lentile de contact. Mai mult, vei beneficia de servicii profesioniste și de consiliere specializată din partea echipei noastre de optometriști și consultanți.

Adresă Lensa Tulcea Winmarkt program

Lensa Tulcea Winmarkt program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-18:00

Duminică: 09:00-18:00

Lensa Tulcea Winmarkt telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Tulcea Winmarkt

Tulcea, Str Babadag nr 1, Centrul Comercial Winmarkt

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Tulcea Winmarkt

  • Magazinul Lensa este situat în Tulcea, Str .Babadag nr 1, în incinta Centrului Comercial Winmarkt
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Tulcea Winmarkt cu mijloacele de transport în comun, autobusul liniile 1, 1B și 3

Vino în magazinul Lensa Tulcea Winmarkt pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Tulcea Winmarkt?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Tulcea Winmarkt?

La Lensa Showroom Tulcea Winmarkt, veți beneficia de o gamă variată de produse optice, care să răspundă nevoilor și preferințelor tale. Indiferent dacă ești în căutarea unor ochelari de soare sau de vedere, lentile de contact sau soluții pentru îngrijirea acestora, vei găsi tot ce aveți nevoie în magazinul nostru. Avem în stoc o selecție bogată de branduri renumite. În magazinul nostru de optică Lensa Winmarkt Tulcea, oferim servicii personalizate.

Consult optometric

La Lensa Tulcea Winmarkt, consultul optometric se desfășoară într-un mod profesionist și eficient, punând accent pe nevoile individuale ale fiecărui pacient. Optometristul va efectua o serie de teste și evaluări pentru a analiza starea ochilor și a vederii. Un consult optometric regulat aduce numeroase beneficii pentru sănătatea ochilor. Acesta poate ajuta la detectarea precoce a unor probleme de vedere, precum miopia și hipermetropia, acestea putând fi tratate din timp pentru rezultate mai bune. De asemenea, vei primi recomandări personalizate pentru ochelari sau lentile de contact, astfel încât să ai o vedere clară și confortabilă.

  Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Prin intermediul unei consilieri profesioniste pentru alegerea ochelarilor, fiecare poate beneficia de o experiență personalizată și de o selecție de ochelari care să răspundă perfect nevoilor și preferințelor sale. Această abordare asigură o corectare optimă a vederii și oferă o soluție estetică și funcțională pentru fiecare persoană.

Asistență pentru plasarea comenzii

Procesul de plasare a comenzii la Lensa Tulcea Winmarkt este simplu și eficient. În timpul plasării comenzii, clienții beneficiază de suportul unei echipe de asistență. Aceasta este disponibilă pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi soluții în cazul în care apar probleme sau neclarități.

Ce aparatură folosim la Lensa Tulcea Winmarkt?

La Lensa Showroom Tulcea Winmarkt, utilizăm echipamente de ultimă generație pentru a oferi servicii optometrice de cea mai înaltă calitate. Pentru a asigura o diagnosticare precisă și o evaluare completă a sănătății ochilor, avem la dispoziție aparate moderne și performante. Pentru determinarea dioptriilor și a altor parametri oculari, utilizăm autorefractometrul. De asemenea, utilizăm lensmetru, trusa de lentile, optotip și proiectorul de teste.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.