Lensa.ro

Lensa Alba Iulia Carolina Mall 

Magazine Lensa » Lensa Alba Iulia Carolina Mall 

Showroomul Lensa Alba Iulia Carolina Mall te așteaptă cu o gamă variată de produse de optică! Magazinul nostru de optică dispune de o selecție impresionantă de ochelari de vedere, de soare și de sport de la branduri renumite, oferindu-ți astfel o varietate de stiluri și opțiuni de calitate. De asemenea, găsești aici și lentile de contact și soluții pentru întreținerea acestora. 

Lensa Alba Iulia Carolina Mall se bucură de o locație centrală, ușor accesibilă. În plus, atmosfera plăcută și confortabilă din magazin creează un mediu ideal pentru a face alegerea potrivită în liniște și fără grabă.

Lensa Alba Iulia Carolina Mall program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Alba Iulia Carolina Mall telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Alba Iulia Carolina Mall

Carolina Mall, Str Alexandru Ioan Cuza nr 2, parter, Alba Iulia

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Alba Iulia Carolina Mall

  • Magazinul Lensa este situat în Alba Iulia, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, la parter în incinta Carolina Mall

  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Alba Iulia Carolina Mall cu mijloacele de transport în comun, liniile 106C, 107B, 107R, 105C

Vino în magazinul Lensa Alba Iulia Carolina Mall pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! Vizitează-ne și convinge-te de profesionalismul și calitatea serviciilor noastre!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Alba Iulia Carolina Mall?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Alba Iulia Carolina Mall?

Showroom-ul nostru oferă o gamă largă de servicii, inclusiv consultanță pentru alegerea ochelarilor, consult optometric pentru determinarea dioptriilor, servicii de comandă și livrare a produselor de optică, precum și servicii post-vânzare. De la ochelari de vedere și ochelari de soare, până la lentile de contact și accesorii, avem tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă satisface nevoile vizuale.

Consult optometric

Sănătatea ochilor este la fel de importantă ca oricare altă parte a corpului nostru, așadar, prevenția și monitorizarea regulată pot ajuta la menținerea unei vederi sănătoase pe termen lung. De aceea, la Lensa Alba Iulia Carolina Mall consultul optometric implică o serie de teste și examinări efectuate de un specialist în optică pentru a diagnostica și monitoriza problemele de vedere. În timpul consultului, ochii sunt examinați cu ajutorul diferitelor instrumente, iar acuitatea vizuală este testată pentru a determina claritatea vederii.

Aceste vizite ar trebui să facă parte din rutina anuală de îngrijire a sănătății, chiar și pentru persoanele care nu prezintă simptome evidente de probleme de vedere. Un consult regulat poate ajuta la diagnosticarea precoce a diferitelor afecțiuni.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Consultanța pentru alegerea ochelarilor reprezintă o etapă esențială în procesul de achiziționare a unei perechi de ochelari. În cadrul acestui serviciu oferit de magazinul de optică Lensa Alba Iulia Carolina Mall, clienții beneficiază de o evaluare detaliată a nevoilor lor specifice, în vederea recomandării celor mai potrivite rame și lentile pentru ochelari.

Un prim pas în consultanța pentru alegerea ochelarilor este evaluarea nevoilor specifice, urmată de recomandarea tipului de lentilă. Deoarece fiecare persoană are nevoi individuale, recomandările efectuate de echipa Lensa se pliază pe activitățile tale zilnice. De asemenea, consilierii din magazinul de ochelari Lensa Alba Iulia Carolina Mall te ajută să alegi o ramă care se potrivește cu forma feței sale, stilul său personal și, nu în ultimul rând, cu bugetul său.

Asistență pentru plasarea comenzilor

Având în vedere că plasarea comenzilor online poate fi o experiență nouă pentru mulți dintre noi, echipa Lensa este disponibilă pentru a te ghida pas cu pas. Îți va oferi informații detaliate despre produsele disponibile, caracteristicile lor și opțiunile de personalizare. Mai mult, pentru a te asigura că plasarea comenzilor online este un proces simplu și sigur, am implementat măsuri de securitate pentru protejarea datelor tale personale și financiare.

Ce aparatură folosim la Lensa Alba Iulia Carolina Mall?

La Lensa Alba Iulia Carolina Mall, utilizăm aparatură optică de ultimă generație pentru a asigura o experiență de calitate și rezultate precise. Tipurile de aparatură optică și tehnologică folosite includ dioptronul, care este un instrument utilizat pentru măsurarea dioptriilor ochiului, lensmetrul, care ne ajută să măsurăm dioptriile lentilelor, și cutia cu lentile, cu ajutorul cărora testăm claritatea vederii. De asemenea, avem și optotipuri, care sunt tabele de testare a vederii, și videoproiectoare pentru a afișa imagini și teste relevante. Utilizarea tehnologiei digitale în consult este o componentă esențială în îmbunătățirea experienței clienților și a preciziei rezultatelor.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.