Lensa.ro

Lensa Deva Shopping City

Magazine Lensa » Lensa Deva Shopping City

Vino în showroom-ul Lensa Deva Shopping City și vei găsi o gamă variată de produse, adaptate tuturor nevoilor și preferințelor. Aici poți explora o selecție impresionantă de ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact, toate provenind de la branduri de top din industrie. Indiferent dacă ești în căutarea unor modele de lux sau a unor opțiuni mai accesibile, vei găsi cu siguranță produse care să îți satisfacă gusturile și bugetul. Magazinul de optică Lensa Deva Shopping City este un loc unde vei găsi nu doar produse de calitate superioară, ci și servicii profesionale, menite să asigure o experiență plăcută.

Lensa Deva Shopping City program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Deva Shopping City telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Deva Shopping City

Deva Shopping City, Calea Zarandului, nr 87, Jud Hunedoara

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Deva Shopping City

  • Magazinul Lensa este situat în Deva, pe Calea Zarandului, nr. 87, în incinta Shopping City
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Shopping City Deva cu mijloacele de transport în comun, linia Auchan

Vino în magazinul Lensa Deva Shopping City pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Deva Shopping City?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Deva Shopping City?

La Lensa Deva Shopping City, poți beneficia de o gamă completă de servicii optometrice, concepute pentru a-ți îmbunătăți sănătatea vizuală și a-ți oferi soluții personalizate pentru nevoile tale. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să te ajute în fiecare etapă a procesului, de la consultații și evaluări până la prescripții pentru ochelari sau lentile de contact.

Consult optometric 

Consultul optometric la Lensa Deva Shopping City este un proces complex și detaliat, pentru a asigura o evaluare completă și precisă a sănătății oculare.  La examinarea vederii, optometristul va verifica acuitatea vizuală, atât cu ochelari, cât și fără, și va evalua și posibilele probleme de refracție, cum ar fi miopia, hipermetropia sau astigmatismul. Acest lucru se face folosindu-se de tabele de testare a vederii și de diferite lentile optice. Echipa de optometriști de la Lensa Deva Shopping City este formată din profesioniști cu experiență și calificări în domeniul optometric. 

  Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor la Lensa Deva Shopping City

Consilierea profesionistă pentru alegerea ochelarilor la Lensa Deva Shopping City este un proces creat special pentru a te ajuta.
Consilierii noștri oferă sfaturi și recomandări privind forma feței, stilul de viață și nevoile vizuale ale clientului. De exemplu, un consilier poate recomanda un anumit tip de rame pentru a sublinia anumite trăsături ale feței sau pentru a oferi un aspect armonios.

Asistență pentru plasarea comenzii la Lensa Deva Shopping City

La Lensa Deva Shopping City, procesul de plasare a unei comenzi este simplu și ușor de urmat. Cu toate acestea, echipa noastră de experți în optică este pregătită să te ajute în procesul de plasare a comenzii pas cu pas.

Ce aparatură folosim la Lensa Deva Shopping City?

Pentru a oferi cea mai precisă evaluare a sănătății ochilor, Lensa Deva Shopping City utilizează echipamente și tehnologii avansate. Printre acestea se numără lensmetru care măsoară dioptriile actualilor ochelari (dacă este cazul) și autorefractometrul, care evaluează refracția ochilor cu ajutorul unui laser. De asemenea, cu ajutorul unei truse de lentile performante, a unui proiector de teste alături de un optotip ne asigurăm că alegem tipul de lentilă potrivit și dioptria cea mai confortabilă. Aceste instrumente ajută optometristul să obțină o imagine detaliată a sănătății ochilor și să ofere cele mai bune soluții pentru corectarea vederii.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.