Lensa.ro

Lensa Piatra Neamt Shopping City

Magazine Lensa » Lensa Piatra Neamt Shopping City

Te așteptăm în showroomul Lensa Piatra Neamț Shopping City cu servicii și produse de optică profesionale! În showroomul nostru calitatea serviciilor și a produselor oferite este garantată de o echipă cu experiență vastă în domeniu și produse de la cele mai apreciate branduri de optică la nivel mondial. Punem accent pe oferirea unei game variate de produse, precum și pe asigurarea unei experiențe plăcute. 

Adresă Lensa Piatra Neamt Shopping City

Lensa Piatra Neamt Shopping City program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Piatra Neamt Shopping City telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Piatra Neamt Shopping City

Shopping City Piatra Neamt, Bd Decebal, nr 79, Jud Neamt

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Piatra Neamț Shopping City

  • Magazinul Lensa este situat în Piatra Neamț, pe Bulevardul Decebal, nr. 79, în incinta Shopping City Piatra Neamț
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Piatra Neamț Shopping City cu mijloacele de transport în comun, troleibuzele T1 – Sarata – Scolile Normale, T2 – Sarata – Peco, T3 – Sarata – Azochim, T4 – Sarata – Dumbrava Moara.

Vino în magazinul Lensa Piatra Neamț Shopping City pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

Serviciile oferite de Lensa Piatra Neamț Shopping City

Serviciile oferite de Lensa Piatra Neamț Shopping City

Serviciile oferite de Lensa Piatra Neamț Shopping City sunt variate și se concentrează pe satisfacerea nevoilor fiecăruia, indiferent că este vorba despre ochelari de vedere, de soare, de protecție pentru calculator sau chiar lentile de contact și soluțiilor adiacente.Indiferent de preferințele și gusturile tale, poți găsi o multitudine de branduri recunoscute la nivel mondial. De la ochelari de vedere eleganți și sofisticați, până la ochelari de soare moderni și trendy, Lensa Piatra Neamț Shopping City oferă o selecție vastă pentru toate bugetele. 

Consult optometric

Importanța consultului optometric este esențială pentru menținerea sănătății ochilor și detectarea timpurie a problemelor de vedere. Un consult optometric periodic poate ajuta la identificarea și tratarea precoce a problemelor de vedere. Procesul consultului optometric la Lensa Piatra Neamț Shopping City este simplu și eficient. În cadrul consultului, specialistul nostru îți va evalua vederea și va efectua o serie de teste, cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, care asigură un diagnostic precis. La Lensa Piatra Neamț Shopping City, avem o echipă de optometriști bine pregătiți și experimentați, care sunt dedicați sănătății ochilor pacienților noștri. 

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită, magazinul de optică Lensa Piatra Neamț Shopping City dispune de consultanți specializați în domeniul optic. Aceștia sunt pregătiți să ofere sfaturi și să ofere asistență în alegerea ochelarilor potriviți în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. Pe baza prescripției, consultanții îți pot oferi recomandări privind tipul de lentile și rame care ar fi cele mai potrivite. Mai mult, consultanții te pot ajuta să alegi o ramă care se potrivește nu numai cu forma feței, ci și cu stilul tău și modul de viață. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Pentru a adăuga un nivel suplimentar de confort, în showroomul Lensa Piatra Neamț Shopping City îți oferim asistență la plasarea de comenzi atât în magazin, cât și online. Astfel, poți alege să cumperi produsele dorite din confortul propriului cămin sau să beneficiezi de experiența oferită în magazin. Odată ce ești în legătură cu reprezentantul Lensa, vei fi ghidat prin întregul proces de comandă, primind tot ajutorul de care ai nevoie.  

Ce aparatură folosim la Lensa Piatra Neamț Shopping City?

La Lensa Piatra Neamț Shopping City utilizăm o gamă largă de echipamente de ultimă generație pentru a asigura o evaluare precisă și completă a vederii tale. Printre aparatele pe care le folosim se numără autorefractometrul, lensmetru, optotip, cutie de lentile și proiector. Utilizarea acestei aparaturi avansate contribuie în mod semnificativ la diagnosticul corect și la oferirea de recomandări personalizate. Având acces la astfel de tehnologie, putem identifica chiar și cele mai mici deficiențe ale vederii și putem recomanda soluții adecvate pentru fiecare. Astfel, ne asigurăm că primești produsele optice potrivite și beneficiezi de o îmbunătățire reală a vederii.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.