Lensa.ro

Lensa Shopping City Satu Mare

Magazine Lensa » Lensa Shopping City Satu Mare

Vino în showroomul Lensa Shopping City din Satu Mare și bucură-te de cele mai performante și calitative servicii de optometrie! Fiind un magazin destinat îngrijirii sănătății tale oculare, am pregătit cele mai performante articole și produse, de la cele mai apreciate branduri, recunoscute pentru calitatea lor superioară. Astfel avem grijă de tine și ochii tăi!

Lensa Shopping City Satu Mare program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Shopping City Satu Mare telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Shopping City Satu Mare

Shopping City Satu Mare, Str. Careiului 17, parter.

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Shopping City Satu Mare

  • Magazinul Lensa este situat în Satu Mare Shopping City, Str. Careiului 17, parter.
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Shopping City Satu Mate cu mijloacele de transport în comun, liniile 3, 4, 5, 10, 15, 19.

Vino în magazinul Lensa Shopping City Satu Mare pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Shopping City Satu Mare?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Shopping City Satu Mare?

Fiecare persoană care ne trece pragul primește cea mai bună îngrijire. De la interacțiunea cu consultații, până la consultul optometric și consultanță specializată, ne concentrăm să răspundem la toate nevoile tale, pentru a te simți în deplină siguranță și să nu rămâi cu nelămuriri. Mai mult decât atât, dacă în procesul de alegere al ochelarilor te simți indecis, îți vom spune de ce criterii poți ține cont pentru o alegere reușită, precum forma feței, dar și cromatica în funcție de pigmentul pielii, părului și a ochilor tăi.

Consult optometric

În showroomul Lensa Shopping City Satu Mare poți să îți testezi vederea oricând vrei, chiar dacă nu te confrunți cu simptome evidente. Prevenția este cea mai bună metodă de a avea grijă de vederea ta! De aceea, îți oferim gratuit consult optometric de specialitate și, dacă e cazul, îți spunem ce trebuie să faci pentru a corecta viciul de refacție de care suferi! Vino în cabinetul Lensa Shopping City Satu Mare și beneficiază de o consultație, indiferent dacă vei cumpăra sau nu ulterior produse de la noi!

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

De cele mai multe ori, alegerea ramei de ochelari potrivite pentru trăsăturile tale nu este întocmai ușoară. Însă acest lucru nu trebuie să te sperie! Consultanții din magazinul Lensa Shopping City Satu Mare sunt antrenați în acest proces și au toate informațiile necesare pentru a te ajuta să faci cea mai inspirată alegere. Desigur, care să țină cont și de doleanțele tale și bugetul disponibil. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Îți dorești un anumit tip de produs optometric și nu îl găsești disponibil în magazinul de ochelari Lensa Shopping City Satu Mare? Atunci te ajutăm să plasezi o comandă online! Consultanții noștri te vor ghida pas cu pas pentru a te bucura de un proces simplu și eficient.

Ce aparatură folosim la Lensa Shopping City Satu Mare?

În fiecare cabinet Lensa veți găsi aparatură optometrică de ultimă generație, deci Lensa Shopping City Satu Mare nu face excepție. Pentru consultații, folosim un autorefractometru sau Dioptron, care poate măsura cu o acuratețe maximă dioptriile automat. Apoi, folosind o trusă de lentile, un proiector de teste și un optotip, putem determina dioptria și lentila necesară pentru o vedere clară. De asemenea, utilizăm un lensmetru pentru a afla dioptriile ochelarilor pe care deja îi porți.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.