Lensa.ro

Lensa Barlad Value Centre

Magazine Lensa » Lensa Barlad Value Centre

Dacă îți dorești un magazin de încredere pentru achiziționarea ochelarilor în Bârlad, te așteptăm cu drag în showroomul nostru Lensa Bârlad Value Centre! Aici vei găsi o gamă variată de produse de optică provenite de la furnizori de prestigiu din întreaga lume. De asemenea, te așteptăm cu servicii de optometrie și consultanță performante, răspunzând specific la nevoile tale. 

Adresă Lensa Barlad Value Centre

Lensa Barlad Value Centre program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-21:00

Lensa Barlad Value Centre telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Barlad Value Centre

Barlad Value Centre, Bd Republicii 320B, Barlad

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Bârlad Value Center

  • Magazinul Lensa este situat în Bârlad Value Centre, Bd. Republicii 320B, Bârlad
  • Poți ajunge la Lensa Bârlad Value Center cu autobuzele linia 1 IRB-GARA și linia 2 IRB-LICEU

Vino în magazinul Lensa Bârlad Value Center pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Bârlad Value Center?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Bârlad Value Center?

Serviciile oferite în Lensa showroom Bârlad Value Center se adresează oricărei persoane care suferă de anumite vicii de refracție sau celor care își doresc să își protejeze vederea. Cu o echipă dedicată de medici și optometriști specializați, ne concentrăm întreaga atenție pe oferirea unor servicii la cele mai înalte standarde de calitate. În showroomul Lensa Bârlad Value Center, ne-am propus să îți oferim o îngrijire holistică, astfel încât fiecare etapă a experienței tale să fie deosebită și să îți furnizeze toate informațiile necesare. Echipa noastră te va ghida chiar și în privința alegerii ochelarilor de soare, nu doar a celor de vedere.

Consult optometric

Consult optometric la Lensa Bârlad Value Center, cu aparatură modernă! Performanța și acuratețea sunt termenii care definesc cel mai bine consultațiile optometrice de la Lensa Bârlad Value Center. Îți recomandăm să acorzi o atenție constantă sănătății tale oculare, chiar și în absența unor afecțiuni evidente! Este important să incluzi în rutina ta vizite regulate la oftalmolog și optometrist, pentru a preveni posibile afecțiuni și a corecta eventualele probleme de refracție, dintr-un stadiu incipient. Te invităm în cabinetul Lensa Bârlad Value Center, unde poți beneficia de un consult optometric gratuit, fie că îți propui sau nu să achiziționezi produse de optică de la noi!

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Ești în căutarea unor ochelari de vedere, de soare sau chiar ochelari pentru calculator? Vino la optica Lensa Bârlad Value Center și beneficiază de consultanță dedicată pentru a face cea mai bună achiziție în funcție de nevoile tale și bugetul pe care îl ai disponibil. Știm că acest proces nu este unul foarte simplu. De aceea, consultanții noștri îți oferă sprijinul de care ai nevoie, oferindu-ți informații utile cu privire la proprietățile produselor, dar și legate de cum să alegi ochelarii în funcție de forma feței, cromatica pielii și a ochilor, și stilul tău vestimentar. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă ai descoperit un produs pe care îl dorești, dar nu este disponibil în showroom, îți sugerăm să vii în magazinul de ochelari Lensa Bârlad Value Center! Aici vei primi asistența necesară pentru a efectua o comandă online rapidă și eficientă. Echipa noastră de consultanți te va ghida pe tot parcursul procesului.

Ce aparatură folosim la Lensa Bârlad Value Center?

Pentru că dorim ca rezultatele să fie cât mai precise, pentru a aplica o corecție optică potrivită, folosim cele mai noi și performante aparate de optică. Cu dioptronul măsurăm automat dioptriile existente. Ulterior, utilizând un set de lentile, un dispozitiv de proiectare a testelor vizuale și un tabel optometric, stabilim dioptria și lentila adecvată pentru a asigura o vedere clară. În plus, cu ajutorul unui instrument numit „lensmetru”, putem identifica automat dioptriile ochelarilor pe care îi porți în prezent.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.