Lensa.ro

Lensa Sf Gheorghe Sepsi Value Centre

Magazine Lensa » Lensa Sf Gheorghe Sepsi Value Centre

Te invităm în showroomul Lensa Sfântu Gheorghe Sepsi Value Centre, pentru a beneficia de o experiență de cumpărături plăcută și de produse de optică de înaltă calitate. Avem o selecție diversificată de ochelari proveniți de la furnizori de renume din întreaga lume, astfel încât să poți găsi perechea perfectă pentru nevoile tale. Echipa noastră de optometriști și consultanți specializați este disponibilă pentru a-ți oferi servicii de optometrie și sfaturi personalizate, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie în ceea ce privește achiziționarea ochelarilor. 

Adresă Lensa Sepsi Value Centre, Sfântu Gheorghe

Lensa Sepsi Value Centre, Sfântu Gheorghe program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-21:00

Lensa Sepsi Value Centre, Sfântu Gheorghe telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Sf Gheorghe Sepsi Value Centre

Sepsi Value Centre, Str Lunca Oltului 31, Sf Gheorghe

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Sf Gheorghe Sepsis Value Center

  • Magazinul Lensa este situat în Sepsi Value Centre, Str Lunca Oltului 31, Sfântu Gheorghe
  • Poți ajunge la Lensa Sf Gheorghe Sepsis Value Center cu autobuzul Linia 5 pe traseul Simeria – Gara CFR – Arena Sepsi.

Vino în magazinul Lensa Sf Gheorghe Sepsis Value Center pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Sf Gheorghe Sepsi Value Center?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Sf Gheorghe Sepsi Value Center?

La Lensa Sfântu Gheorghe Sepsi Value Center, punem la dispoziție servicii de optometrie destinate tuturor celor care se confruntă cu probleme de vedere sau doresc să aibă grijă de sănătatea lor oculară. Echipa noastră dedicată formată din  optometriști specializați, se concentrează pe oferirea unor servicii de înaltă calitate. Punem accent pe furnizarea unei îngrijiri complete și îndeplinirea nevoilor individuale ale fiecăruia. În showroomul nostru, dorim să îți oferim o experiență deosebită, în care să primești toate informațiile necesare pentru a lua decizii în cunoștință de cauză. Echipa noastră te va ghida în alegerea nu doar a ochelarilor de vedere, ci și a ochelarilor de soare, pentru a te asigura că îți protejezi vederea în toate situațiile.

Consult optometric

Consult optometric la Lensa Sfântu Gheorghe Sepsi Value Center, cu aparatură de ultimă generație! Consultațiile optometrice sunt caracterizate de performanță ridicată și precizie. Acordă o atenție constantă sănătății ochilor tăi, chiar și atunci când nu ai simptome evidente. Este important să incluzi în rutina ta vizite regulate la oftalmolog și optometrist, pentru a preveni posibile afecțiuni și pentru a corecta problemele de refracție în stadii incipiente. Te invităm să ne vizitezi în cabinetul Lensa Sf Gheorghe Sepsi Value Center, unde poți beneficia de un consult optometric gratuit, indiferent dacă intenționezi sau nu să achiziționezi produse de optică de la noi.

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Dacă cauți ochelari de vedere, ochelari de soare, ochelari de sport sau ochelari pentru calculator, te invităm la optica Lensa Sf Gheorghe Sepsis Value Center, unde vei primi consultanță specializată pentru a face cea mai bună achiziție în funcție de nevoile tale și bugetul disponibil. Înțelegem că procesul de selecție poate fi complex, de aceea consultanții noștri sunt aici să te sprijine, oferindu-ți informații utile despre proprietățile produselor și sfaturi privind alegerea ochelarilor potriviți în funcție de forma feței, cromatica pielii și a ochilor, precum și stilul tău vestimentar.

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă ai găsit un produs de care ai nevoie, dar acesta nu se află în acel moment stocul la momentul respectiv, te invităm să ne vizitezi în magazinul de ochelari Lensa Sf. Gheorghe Sepsis Value Center! Aici vei beneficia de asistență specializată pentru a efectua o comandă online rapidă și eficientă. Echipa noastră de consultanți îți va oferi suportul necesar.

Ce aparatură folosim la Lensa Sf Gheorghe Sepsis Value Center?

Pentru a asigura rezultate precise și o corecție optică adecvată, utilizăm cele mai avansate și performante echipamente de optică disponibile pe piață la momentul actual. Cu ajutorul dioptronului, putem măsura dioptriile în mod automat. Apoi, utilizând o trusă de lentile, un dispozitiv de proiectare a testelor vizuale și un tabel optometric, reglăm dioptria care este cea mai confortabilă ochiului și alegem lentila potrivită pentru a oferi pacientului o vedere clară. În plus, cu ajutorul unui lensmetru, putem identifica automat dioptriile ochelarilor actuali, dacă poți deja unii.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.