Lensa.ro

Lensa Balotești Value Centre

Magazine Lensa » Lensa Balotești Value Centre

Cauți un magazin de ochelari mai aproape de tine? Te invităm în showroomul Lensa din Balotești Value Centre! Testează-ți gratuit vederea și descoperă portofoliul nostru vast de produse de optică de la branduri de renume!

Adresă Lensa Balotești Value Centre

Lensa Balotești Value Centre program

Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Sâmbătă: 09:00 – 21:00

Duminică: 09:00 – 21:00

Lensa Balotești Value Centre telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Value Centre Balotești

Calea București nr. 2 BIS, în incinta Complex Value Centre Balotești

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Balotești Value Centre

  • Showroomul Lensa se află pe Calea București nr. 2 BIS, în incinta Complex Value Centre Balotești.
  • Poți ajunge aici cu autobuzele 441, 443 și 447.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Balotești Value Centre?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Balotești Value Centre?

Ți-am pregătit numeroase rame de ochelari Versace și de la alte branduri în vogă. Vino să probezi modelele tale favorite și să alegi produse de înaltă calitate, de la furnizorii de încredere cu care colaborăm. 

Consult optometric

Mergi periodic la consulturi optometrice, pentru a avea grijă de sănătatea ochilor tăi și a te bucura de confort vizual în orice situație. În cabinetul Lensa Balotești, adulții și copiii de peste 14 ani beneficiază de un control la ochi gratuit și fără obligații. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Nu găsești ceea ce vrei sau nu te poți decide cu care model îți stă cel mai bine? Personalul din showroomul Lensa Balotești te va ajuta să alegi ramele de ochelari Emporio Armani și de la alte branduri de înaltă calitate care se potrivesc nevoilor și preferințelor tale. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Procesul de achiziționare a produselor de optică de la Lensa Balotești Value Centre este simplu și rapid. Personalul nostru te va ghida pas cu pas, iar tu te poți bucura de o experiență plăcută, fără a întâmpina niciun fel de dificultate.

Ce aparatură folosim la Lensa Balotești Value Centre?

Datorită tehnologiilor avansate, optometriștii Lensa acreditați pot găsi cea mai bună soluție pentru corectarea vederii tale. Cu ajutorul dioptronului, specialiștii noștri măsoară cu maximă precizie și în mod automat dioptriile. Pentru testarea efectivă a acuității vizuale, utilizează o trusă de lentile și un optotip pe care sunt proiectate cifre și litere de diferite dimensiuni.  

Te așteptăm în showroomul Lensa Balotești Value Centre pentru un consult optometric total gratuit. Descoperă ramele tale preferate de ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator Polarizen și de la multe alte branduri aflate în tendințe la nivel mondial!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.