Lensa.ro

Lensa Brăila

Magazine Lensa » Lensa Brăila

Vino în magazinul de ochelari Lensa din Brăila, pentru a proba și a achiziționa ramele tale preferate de vedere, de soare sau pentru calculator! Îți poți testa gratuit acuitatea vizuală, înainte de a-ți schimba lentilele cu dioptrii. 

Lensa Brăila program

Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă: 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

Lensa Brăila telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Brăila

Strada Principală 4B, Vărsătura, în incinta Brăila Mall

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Brăila

  • Showroomul Lensa se află pe Strada Principală 4B, Vărsătura, în incinta Brăila Mall.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzele 3, 4, 5, 33 și 61.
  • Suntem la 5 minute de mers cu mașina de Grădina Zoologică a Brăilei și la aproximativ 15 minute de centrul Brăilei.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Brăila?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Brăila?

Ți-am pregătit un portofoliu vast de produse de optică de la branduri de renume internațional: ochelari Dolce & Gabbana, lentile de vedere Polarizen și de contact Alcon, soluții de întreținere Bausch & Lomb și multe altele. 

Consult optometric

Ai grijă de sănătatea ochilor tăi și mergi periodic la un control de specialitate! În cabinetul Lensa Brăila beneficiezi de un consult optometric complet gratuit, fără obligația de a achiziționa ulterior ochelari sau lentile de contact de la noi. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Venim în întâmpinarea ta cu sute de modele de ochelari de la branduri de înaltă calitate și apreciate în toată lumea: celebrele rame Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Emporio Armani și multe altele. Ce stil ți se potrivește? Dacă nu știi sigur, personalul Lensa te poate ajuta să găsești modelul ideal pentru tine.

Asistență pentru plasarea comenzii

Cu noile tehnologii din showroomul Lensa Brăila este foarte ușor să finalizezi o comandă. Nu trebuie să îți faci griji că nu te descurci, personalul nostru este disponibil oricând să te asiste cu răbdare și plăcere. 

Ce aparatură folosim la Lensa Brăila?

În cabinetul Lensa Brăila beneficiezi de un control la ochi gratuit, efectuat de unul dintre optometriștii noștri acreditați. Acesta va stabili automat dioptriile tale, cu ajutorul dioptronului, un instrument de mare precizie. Pentru testarea efectivă a acuității vizuale, utilizăm o trusă specială de lentile.  

Ai nevoie de o nouă pereche de ochelari? Te invităm în showroomul Lensa Brăila pentru a descoperi ramele de vedere, de soare sau pentru calculator Prada, dar și alte produse de optică de la furnizori de încredere și renumiți!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.