Lensa.ro

Lensa Buzău

Magazine Lensa » Lensa Buzău

Ai nevoie de un control la ochi în Buzău? Te invităm în showroomul Lensa, la intersecția dintre Bulevardul Unirii și Strada Patriei. Am pregătit un portofoliu vast de produse de optică de înaltă calitate, de la furnizori de încredere.

Lensa Buzău program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Buzău telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Buzău

Bulevardul Unirii, Bloc P0, Parter, Buzău, jud. Buzău

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Buzău

  • Showroomul Lensa se află pe Bulevardul Unirii, Bloc P0, Parter, Buzău, jud. Buzău.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzele 5 și 14.
  • Ne găsești la 2 minute de mers pe jos de Biblioteca Județeană Vasile Voiculescu.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Buzău?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Buzău?

Ai la dispoziție sute de modele de ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator: rame Versace, Ray-Ban, Polarizen, Dolce & Gabbana și de la alte nume sonore, dar și numeroase lentile de vedere, de contact și soluții de îngrijire de la branduri consacrate. 

Consult optometric

Testează-ți periodic vederea pentru a menține sănătatea ochilor tăi sau pentru a corecta eficient problemele oculare! Vino în cabinetul Lensa Buzău pentru un consult optometric total gratuit, fără condiții de achiziționare a produselor de optică din showroomul nostru! 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Știm cât de important este aspectul și forma ramei, iar personalul Lensa te poate ajuta să alegi modelul perfect pentru preferințele tale. Totodată, găsești în showroomul Lensa Buzău ochelari de soare polarizați, care garantează reducerea reflexiilor deranjante și sporirea confortului vizual. 

Asistență pentru plasarea comenzii

În magazinul de ochelari Lensa Buzău este simplu să comanzi rame și lentile de vedere, fotocromatice sau cu protecție pentru calculator. Personalul nostru te va ghida pas cu pas, iar tu te poți bucura de o experiență fără griji.  

Ce aparatură folosim la Lensa Buzău?

Optometriștii Lensa din Buzău utilizează aparatură avansată pentru a găsi cea mai bună soluție de corectare a viciilor de refracție. Cu ajutorul dioptronului, un instrument de mare precizie, aceștia determină automat dioptriile tale. Trusa specială de lentile și optotipul, un panou pe care se proiectează cifre și litere de diferite dimensiuni, sunt folosite pentru testarea efectivă a acuității vizuale. 

Te așteptăm în magazinul Lensa Buzău pentru un consult optometric gratuit. Probează ramele de ochelari Gucci sau de la alte branduri aflate în trenduri și alege modelul care te avantajează cel mai mult!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.