Lensa.ro

Lensa Suceava

Magazine Lensa » Lensa Suceava

Cauți un magazin de ochelari în Suceava? Te invităm în showroomul Lensa cu un portofoliu vast de produse de optică și soluții pentru protejarea, corectarea și îngrijirea vederii.

Lensa Suceava program

Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă : 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

Lensa Suceava telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Suceava

Iulius Mall, Calea Unirii 22, Suceava, Jud. Suceava

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Suceava

  • În incinta Iulius Mall, Calea Unirii 22, Suceava, Jud. Suceava.
  • Poți ajunge aici cu autobuzele 2, 21, 4 și SV 171.
  • Magazinul Lensa Suceava este la 7 minute de mers pe jos de Bazar.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Suceava?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Suceava?

Magazinul Lensa Suceava are tehnologie de ultimă oră pentru testarea acuității vizuale și detectarea problemelor de vedere. În plus, îți punem la dispoziție produse de optică de la furnizori de încredere: ochelari de vedere sau de soare Versace, lentile de contact Johnson & Johnson, dar și de la alte branduri de renume mondial.

Consult optometric

În cabinetul Lensa Suceava adulții și copiii de peste 14 ani beneficiază de consultații optometrice gratuite. Unul dintre optometriștii acreditați îți va oferi o prescripție pentru ochelari de vedere, consultații de adaptare a lentilelor de contact sau altă soluție potrivită pentru nevoile tale. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Îți dorești ochelari de vedere sau de soare Polarizen? Ai deja un brand preferat sau un stil de rame care ți se potrivește perfect? La Lensa Suceava te ajutăm să găsești exact ceea ce cauți sau să descoperi modelul ideal pentru forma feței, personalitatea, stilul de viață și bugetul tău.  

Asistență pentru plasarea comenzii

În showroomul Lensa Suceava este simplu să comanzi ochelarii pentru calculator, de vedere sau de soare care îți plac. Personalul nostru este dornic să te asiste și să te ghideze în procesul de achiziționare. 

Ce aparatură folosim la Lensa Suceava?

Vino în cabinetul Lensa Suceava pentru un consult optometric total gratuit și ai parte de tehnologii avansate pentru testarea vederii. Dioptronul este un instrument folosit pentru măsurarea automată și precisă a dioptriilor tale. Procedura nu este deranjantă sau dureroasă și durează puțin. 

Te așteptăm în showroomul Lensa din Suceava pentru testarea gratuită a vederii și pentru achiziționarea ochelarilor sau altor produse de optică de la branduri consacrate în întreaga lume!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.