Lensa.ro

Lensa Galați

Magazine Lensa » Lensa Galați

Te invităm în showroomul Lensa din Galați pentru a beneficia de un consult optometric gratuit! În plus, îți punem la dispoziție un portofoliu diversificat de produse de optică de la branduri și furnizori de top.

Adresă Lensa Galați

Lensa Galați program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00-16:00

Lensa Galați telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Galați

Strada Brăilei nr. 234, bloc E5, Galați

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Galați

  • Showroomul Lensa se află pe Strada Brăilei nr. 234, bloc E5, Galați.
  • Poți ajunge aici cu autobuzele 10 și 17. 
  • Ne găsești în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 40 „Iulia Hașdeu”.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Galați?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Galați?

Vino să probezi și să achiziționezi ochelari de înaltă calitate de la brandurile tale preferate: rame de vedere sau de soare Polarizen, Ray-Ban, Prada, Gucci, Versace, Dolce & Gabbana, Emporio Armani și multe alte nume sonore. 

Consult optometric

Cât timp a trecut de la ultimul consult optometric? În magazinul Lensa Galați ai parte de un control la ochi gratuit, fără condiția de a achiziționa produse de la noi. Cu toate acestea, ți-am pregătit oferte și soluții eficiente pentru protejarea, îngrijirea și corectarea vederii. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Îți oferim ochelari Ray-Ban aflați în tendințe și multe alte modele de la branduri renumite la nivel mondial. Când beneficiezi de consiliere profesionistă din partea personalului Lensa este ușor să găsești rama perfectă pentru tine.

Asistență pentru plasarea comenzii

La Lensa Galați este ușor să descoperi ochelarii potriviți, dar și să plasezi o comandă. Personalul nostru te va ghida în procesul de achiziționare, astfel încât să te bucuri de o experiență cât mai plăcută. 

Ce aparatură folosim la Lensa Galați?

Optometriștii acreditați din cabinetul Lensa Galați utilizează tehnologie avansată pentru consulturile la ochi. Cu ajutorul dioptronului determină automat și cu mare precizie dioptriile ochilor tăi. Ulterior, testează acuitatea vizuală cu un set de lentile și cu un optotip pe care se proiectează litere și cifre de diferite dimensiuni. 

Vino în showroomul Lensa Galați pentru a-ți testa vederea și a găsi soluții eficiente pentru protejarea ochilor tăi și corectarea afecțiunilor oculare: rame de vedere și de soare Prada, ochelari pentru calculator, lentile de contact cu dioptrii și colorate, dar și alte produse de optică de la branduri de înaltă calitate!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.