Lensa.ro

Lensa Roman Value Centre

Magazine Lensa » Lensa Roman Value Centre

Te așteptăm la Lensa Roman Value Center, un showroom modern specializat în servicii optometrice și consiliere pentru alegerea ochelarilor! În noul nostru showroom din Roman Value Center vei găsi produse de la branduri de top, alături de o echipă gata să îți sară în ajutor!

Adresă Lensa Roman Value Centre

Lensa Roman Value Centre program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-21:00

Lensa Roman Value Centre telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Roman Value Centre

Roman Value Centre, Str Mihai Viteazul nr 3

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Roman Value Center

  • Magazinul Lensa este situat pe Str. Mihai Viteazul, nr. 3, Roman, în incinta Roman Value Center, la parter.
  • Poți ajunge la Lensa Roman Value Center folosind mijloacele de transport în comun, liniile de autobuz 2 și 3. Asigură-te că verifici orarul și traseul actualizat al liniilor de transport înainte de a pleca!
  • Stațiile de autobuz sunt amplasate în zone strategice.

Nu rata oportunitatea de a-ți îmbunătăți vederea și de a găsi produsele potrivite pentru nevoile tale!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Roman Value Center?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Roman Value Center?

La Lensa Roman Value Center poți găsi o gamă variată de produse, inclusiv ochelari de vedere și de soare, lentile de contact, soluții și accesorii. Această selecție largă de produse îți permite să găsești perechea potrivită de ochelari în funcție de nevoile și preferințele tale, indiferent de vârstă, sex sau buget. De asemenea, echipa de specialiști din showroomul Lensa Roman Value Center este formată din opticieni și optometriști experimentați, care pot oferi servicii de consultanță personalizată clienților. 

Consult optometric

Consultul optometric la Lensa Roman Value Center este o etapă importantă pentru îngrijirea sănătății oculare și a vederii. Un consult de specialitate poate identifica problemele de vedere cu care te confrunți. La Lensa Roman Value Center beneficiezi de consult optometric gratuit, o procedură completă și detaliată, care presupune examinarea atentă a ochilor și testarea acuității vizuale. În cabinetul Lensa Roman Value Center ai posibilitatea de a beneficia de revizii periodice și ajustări ale ochelarilor, pentru a te asigura că te bucuri întotdeauna de o vedere clară și confortabilă.

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor la Lensa

Lensa oferă o gamă diversificată de rame și lentile de vedere de la branduri de top, iar consultanții de vânzări te ajută să selectezi și să produsele în funcție de nevoile tale individuale. La Lensa Roman Value Center beneficiezi de asistență în alegerea formei și culorii potrivite pentru rame, luând în considerare forma feței și tonul pielii clientului. De asemenea, consilierii te vor ajuta la alegerea tipului de lentile și tratamentele suplimentare în funcție de prescripția medicală.

Asistență pentru plasarea comenzii la Lensa Roman Value Center

Procesul de plasare a comenzii în magazinul Lensa Roman Value Center este simplu și rapid. După ce ai ales produsele dorite, consultanții noștri te ajută să completezi informațiile personale și de livrare, inclusiv adresa de livrare și metoda de plată preferată.

Ce aparatură folosim la Lensa Roman Value Center?

În cabinetul Lensa Roman Value Center utilizăm echipamente optometrice de ultimă generație, care permit examinarea precisă și rapidă a ochilor. Acest lucru ajută la stabilirea unui diagnostic corect și la elaborarea unor tratamente eficiente pentru îmbunătățirea vederii. La Lensa Roman Value Center utilizăm Dioptronul, lensmetru, alături de o trusă de lentile și un proiector pentru teste vizuale, pentru a ajuta la detectarea precoce a unor vicii de refracție.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.