Lensa.ro

Lensa Târgoviște

Magazine Lensa » Lensa Târgoviște

Ai nevoie de o nouă prescripție pentru ochelari? Vino în showroomul Lensa din Târgoviște pentru un consult optometric gratuit! Descoperă și probează rame de înaltă calitate, potrivite pentru orice preferințe!

Lensa Târgoviște program

Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă: 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

Lensa Târgoviște telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Târgoviște

Bulevardul Regele Ferdinand nr. 6, Unitatea G01

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Târgoviște

  • Ne găsești pe Bulevardul Regele Ferdinand nr. 6, Unitatea G01.
  • Showroomul Lensa Târgoviște se află în incinta Mall Dâmbovița, la parter.
  • Poți ajunge cu autobuzele 28A, 28B, 28C.
  • Suntem la 4 minute de mers cu mașina de Gara CFR Târgoviște.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Târgoviște?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Târgoviște?

În magazinul de ochelari Lensa Târgoviște găsești produse de optică de la branduri de renume mondial: rame de vedere, pentru calculator și de soare Emporio Armani, Polarizen, Ray-Ban, Prada, Versace și multe altele.

Consult optometric

Când ți-ai testat vederea ultima dată? Dacă este timpul pentru un nou consult optometric, te invităm în cabinetul Lensa Târgoviște. Unul dintre optometriștii noștri acreditați va găsi cea mai bună soluție pentru tine de protejare a ochilor sau de corectare a viciului de refracție, totul în mod gratuit. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Alegerea ochelarilor perfecți nu este ușoară, iar din acest motiv personalul Lensa din Târgoviște este pregătit să te ajute cu recomandări. Probează rame Polarizen sau de la alte branduri consacrate la nivel mondial și conturează-ți stilul cu o nouă pereche aflată în tendințe!

Asistență pentru plasarea comenzii

Când vrei să plasezi o comandă, personalul Lensa te va ghida cu răbdare și cu atenție prin pașii necesari. Nu îți face griji! Procesul de achiziționare este simplu și rapid. 

Ce aparatură folosim la Lensa Târgoviște?

În cabinetele Lensa beneficiezi de un consult optometric gratuit, iar determinarea dioptriilor se face în mod automat cu dioptronul, un instrument de mare precizie. Pentru testarea efectivă a acuității vizuale, optometriștii noștri folosesc o trusă de lentile și un panou numit optotip, pe care sunt proiectate teste.

Te așteptăm în Lensa Târgoviște din Mall Dâmbovița pentru un nou control la ochi total gratuit. Schimbă ochelarii vechi cu rame de vedere, de soare și pentru calculator Ray-Ban sau de la alți furnizori de încredere cu care colaborăm!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.