Lensa.ro

Lensa Slatina

Magazine Lensa » Lensa Slatina

Ești în căutarea unui cabinet optometric sau magazin de ochelari în apropiere de tine? Te așteptăm în showroomul Lensa Slatina pentru un consult la ochi gratuit și te invităm să descoperi portofoliul nostru vast de produse de optică de la furnizori de renume mondial. 

Lensa Slatina program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Slatina telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Slatina

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 34, bl. V29, sc. A, parter

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Slatina

  • Magazinul Lensa Slatina este situat pe Bulevardul A.I.Cuza, nr. 34, vl. V29, scara A, la parter.
  • Showroomul este situat în apropierea intersecției cu Strada Primăverii.
  • Poți ajunge în apropierea magazinului Lensa Slatina cu autobuzul CV-ST. 
  • Ne găsești la 4 minute de mers pe jos de Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului”, respectiv la 5 minute de Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Slatina?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Slatina?

Fiecare magazin Lensa are personal cu înaltă pregătire, care te poate ajuta să găsești soluția optimă pentru corectarea sau protejarea vederii: ochelari de vedere Ray-Ban sau de la alte branduri de top, lentile de soare cu protecție 100% UV, rame pentru lucrul la calculator cu filtru împotriva luminii albastre și multe altele. 

Consult optometric

Adulții și copiii cu vârsta de peste 14 ani beneficiază de un consult optometric total gratuit. Controlul nu este condiționat de achiziționarea ochelarilor sau lentilelor din magazinul nostru! 

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Personalul Lensa Slatina te poate ajuta să găsești ochelarii de vedere sau de soare perfecți pentru tine: rame stilate Prada, modele clasice de la Emporio Armani, variante moderne și îndrăznețe de la Versace sau orice altceva se potrivește stilului tău.

Asistență pentru plasarea comenzii

După ce ai descoperit cele mai bune rame de vedere, de soare sau pentru calculator, personalul nostru te va ajuta să alegi lentilele potrivite și să plasezi comanda. Tot procesul este foarte ușor de parcurs!

Ce aparatură folosim la Lensa Slatina?

Optometriștii acreditați din cabinetul Lensa folosesc aparatură modernă pentru testarea vederii. Cu ajutorul Dioptronului, specialiștii noștri pot determina cu maximă precizie și în mod automat dioptriile ochilor tăi. De asemenea, aceștia utilizează un lensmetru, o trusă de lentile, un optotip și un proiector de teste. 

Te așteptăm cu mare drag în showroomul Lensa din Slatina. Vino și testează-ți gratuit vederea! În plus, poți descoperi oferta noastră avantajoasă de rame de ochelari, lentile de vedere și de contact, dar și alte produse de optică de la branduri de încredere. 

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.