Lensa.ro

Lensa Timișoara

Magazine Lensa » Lensa Timișoara

Ai nevoie de un consult optometric în Timișoara sau de o nouă pereche de ochelari? Vino în showroomul Lensa și descoperă portofoliul nostru vast de produse de optică de la branduri de renume!

Lensa Timișoara program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Timișoara telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Timișoara

Strada Gheorghe Lazăr, nr. 30-32, cartier Circumvalațiunii, Timișoara

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Timișoara

  • Ne găsești pe Strada Gheorghe Lazăr, nr. 30-32, cartier Circumvalațiunii, Timișoara.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzele 13 și E1.
  • Suntem la 10 minute de mers pe jos de Parcul Botanic Timișoara și la 12 minute de Piața Unirii. 
De ce servicii poți beneficia la Lensa Timișoara?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Timișoara?

În magazinul Lensa Timișoara din strada Gheorghe Lazăr îți punem la dispoziție servicii de top: consult optometric gratuit, consiliere pentru alegerea ochelarilor și plasarea comenzii, un portofoliu complet cu produse de optică și soluții pentru corectarea și protejarea vederii. 

Consult optometric

Ai amânat prea mult timp controlul la ochi? Vino în cabinetul Lensa Timișoara și beneficiezi de un consult optometric gratuit, fără obligația de a cumpăra ochelari sau lentile de la noi! Cu toate acestea, am pregătit produse pentru orice nevoie și oferte de neratat. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Descoperă în showroomul Lensa Timișoara branduri care oferă înaltă calitate: rame de ochelari Dolce & Gabbana, sofisticate și moderne, modele atemporale Ray-Ban, dar și multe alte nume sonore și de încrede în întreaga lume. Personalul Lensa te ajută să alegi cel mai bun produs pentru tine. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Poți plasa o comandă la Lensa Timișoara în câțiva pași simpli. Mai mult, personalul nostru te va ghida pe tot parcursul procesului, astfel încât să te bucuri de o experiență plăcută și fără bătăi de cap. 

Ce aparatură folosim la Lensa Timișoara?

Dacă vrei să schimbi ochelarii de vedere sau ai nevoie de o consultație pentru adaptarea lentilelor de contact, te așteptăm la un control optometric gratuit la Lensa Timișoara. Folosim un aparat numit „Dioptron” pentru măsurarea dioptriilor tale în mod automat și cu maximă precizie. 

Ți-am pregătit o gamă diversificată de produse de optică de la mari branduri: ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator Ray-Ban, lentile de contact Bausch & Lomb, picături oftalmice Alcon, dar și de alți furnizori de încredere. 

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.