Lensa.ro

Lensa Timișoara Iulius Town

Magazine Lensa » Lensa Timișoara Iulius Town

Te așteptăm în showroomul Lensa Timișoara din Iulius Town pentru un consult optometric gratuit. Mai mult, îți oferim numeroase produse de optică și soluții pentru prevenire, protejare și corectarea vederii.

Lensa Timișoara Iulius Town program

Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă: 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

Lensa Timișoara Iulius Town telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Timișoara Iulius Town

Piața Consiliul Europei nr. 2

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Timișoara Iulius Town

  • Lensa Timișoara Iulius Town poate fi găsită în Piața Consiliul Europei nr. 2, în incinta Iulius Town Timișoara, la demisol.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzele 33, 40, E2, E6, M49 și troleibuzele 17, 18.
  • Showroomul se află la 4-5 minute de mers cu mașina de Parcul Botanic și de Piața Unirii.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Timișoara Iulius Town?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Timișoara Iulius Town?

Vino în magazinul de optică Lensa Timișoara Iulius Town pentru a proba ramele tale preferate de vedere sau de soare, de la branduri de renume mondial. De asemenea, îți punem la dispoziție ochelari pentru calculator, lentile de contact și alte tipuri de produse de la furnizori de încredere.

Consult optometric

Ești în căutarea unui cabinet pentru un control la ochi în Timișoara? În showroomul Lensa Iulius Town beneficiezi de un consult optometric total gratuit, fără condiția de a achiziționa ochelari sau produse de la noi. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Când ai atât de multe rame dintre care poți alege, poate fi dificil să descoperi modelul perfect. Personalul Lensa te ajută să găsești ochelari de vedere Prada sau de la alte branduri de înaltă calitate, potriviți pentru tipul de față, proporțiile chipului, stilul vestimentar și de viață, personalitatea ta și afecțiunea oculară pe care o ai. 

Asistență pentru plasarea comenzii

După ce ai ales rama sau produsele ideale pentru tine, poți plasa foarte simplu comanda. Nu îți face griji, personalul nostru te va asista pentru a facilita procesul și a-ți oferi o experiență plăcută.

Ce aparatură folosim la Lensa Timișoara Iulius Town?

Optometriștii Lensa acreditați folosesc un instrument numit „Dioptron”, cu ajutorul căruia îți măsoară automat și precis dioptriile. Pentru testarea efectivă a acuității vizuale, specialiștii noștri au la dispoziție o trusă de lentile și un optotip pe care se proiectează teste.


În showroomul Lensa Timișoara Iulius Town beneficiezi de un portofoliu vast de produse de optică: rame de vedere sau de soare Emporio Armani, lentile de contact și soluții de la branduri de top.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.