Lensa.ro

Lensa Târgu Mureș

Magazine Lensa » Lensa Târgu Mureș

Ești în căutarea unui magazin de ochelari în Târgu Mureș sau ai nevoie de un nou control la ochi? Te așteptăm în showroomul Lensa din Piața Victoriei nr. 18 pentru un consult optometric gratuit! În plus, descoperă oferta noastră vastă de rame și produse de optică!

Adresă Lensa Târgu Mureș

Lensa Târgu Mureș program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Târgu Mureș telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programeaza-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programeaza-te la un consult optometric gratuit

Consultatia ramane gratuita cu si fara achiziaia unui produs.

In showroomurile Lensa te bucuri de

Plata in 6 rate
Plata in 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garantie de acomodare
3 luni garantie de acomodare
2 ani garantie pentru rame
2 ani garantie pentru rame

Hartă Lensa Târgu Mureș

Piața Victoriei nr. 18, Târgu Mureș

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Târgu Mureș

  • Showroomul Lensa se află în Piața Victoriei nr. 18, Târgu Mureș.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzele 12, 15, 19 și 26.
  • Ne găsești la 3-4 minute de mers pe jos de Palatul Culturii și de Primăria Municipiului Târgu Mureș.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Târgu Mureș?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Târgu Mureș?

Vino în magazinul Lensa din Târgu Mureș pentru a proba rame de vedere sau de soare Ray-Ban și de la alte branduri consacrate la nivel mondial, dar și pentru a achiziționa ochelari sau alte produse de optică de înaltă calitate, de la furnizori renumiți. 

Consult optometric

Cât timp a trecut de la ultimul consult optometric? Testează-ți periodic vederea pentru a preveni sau corecta eficient afecțiunile oculare! Te anunțăm cu entuziasm că în showroomul Lensa Târgu Mureș beneficiezi de un control la ochi total gratuit.  

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Ți se pare dificil să găsești o ramă potrivită pentru tine? Personalul Lensa te ajută cu bucurie să alegi ochelari de soare sau de vedere ideali pentru exigențele și preferințele tale pentru a găsi un model perfect pentru forma feței și stilul tău de viață. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Procesul de achiziționare din magazinul Lensa din Târgu Mureș este simplu și rapid. Pentru a nu întâmpina niciun fel de problemă, personalul nostru te va asista până la finalizarea comenzii.

Ce aparatură folosim la Lensa Târgu Mureș?

Optometriștii noștri acreditați folosesc tehnologie avansată pentru testarea vederii. Cu ajutorul dioptronului, aceștia pot determina în mod automat și precis dioptriile ochilor tăi. Pentru verificarea acuității vizuale, specialiștii Lensa utilizează o trusă de lentile, un proiector de teste și un optotip – un panou cu cifre și litere de diferite mărimi. 

În showroomul Lensa Târgu Mureș îți punem la dispoziție un portofoliu vast de produse de optică: ochelari Dolce & Gabbana, lentile de contact Johnson & Johnson și multe alte soluții de la furnizori de încredere pentru protejarea sau corectarea vederii.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.