Lensa.ro

Lensa Targu Mures Shopping City

Magazine Lensa » Lensa Targu Mures Shopping City

Vino în Showroomul Lensa Târgu Mureș Shopping City pentru a te bucura de o experiență de cumpărături autentică și servicii de consultanță optometrică de cea mai bună calitate! În showroomul nostru găsești o gamă variată de produse de optică de la cele mai apreciate branduri la nivel mondial, pentru a satisface gusturile și preferințele fiecăruia. Te așteptăm cu o diversitate de tipuri de ochelari și lentile, inclusiv ochelari pentru vedere, ochelari de soare, lentile de contact și ochelari sport.

Lensa Targu Mures Shopping City program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Targu Mures Shopping City telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Targu Mures Shopping City

Targu Mures Shopping City, Bd 1 Decembrie 1918, nr 242, Targu Mures

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Târgu Mureș Shopping City

  • Magazinul Lensa este situat în Târgu Mureș, Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 242, în incinta Shopping City
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Târgu Mureș Shopping City cu mijloacele de transport în comun, liniile 26, 27, 44, 32 

Vino în magazinul Lensa Târgu Mureș Shopping City pentru a beneficia de un consult optometric gratuit ș

De ce servicii poți beneficia la Lensa Târgu Mureș Shopping City?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Târgu Mureș Shopping City?

La Lensa Târgu Mureș Shopping City, poți beneficia de o gamă largă de servicii optice. Unul dintre aspectele principale este consultul optometric detaliat, oferit cu grijă de către specialiștii noștri, alături de consultanță personalizată pentru a înțelege mai bine specificațiile produselor noastre, fie ele lentile de contact sau ochelari.

Consult optometric

Beneficiază de consult optometric la Lensa Târgu Mureș Shopping Citypentru a identifica problemele de vedere! Procedura consultului optometric implică o serie de teste și examinări, menite să evalueze sănătatea și funcționarea ochilor. Printre acestea se numără măsurarea acuității vizuale, pentru a depista eventualele probleme de refracție, cum ar fi miopia, hipermetropia sau astigmatismul. Consultul optometric la Lensa Targu Mures Shopping City este realizat de o echipă de optometriști profesioniști, care beneficiază de tehnologie de ultimă generație. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

În magazinul de optică Lensa Târgu Mureș Shopping City, consilierii noștri se asigură că fiecare client primește ochelarii potriviți în funcție de nevoile sale individuale. Primul pas în consilierea profesionistă constă în identificarea nevoilor individuale. Consultanții noștri iau în considerare mai mulți factori, precum vârsta, stilul de viață, ocupația și problemele de vedere cu care te confrunți. Aceștia evaluează în detaliu aceste aspecte pentru a recomanda tipul de ochelari cel mai potrivit. Un alt aspect important în alegerea ochelarilor este selectarea ramei potrivite în funcție de fizionomie. Consilierii noștri sunt instruiți să identifice forma feței și să îți ofere sugestii privind ramele care se potrivesc cel mai bine. De exemplu, o persoană cu fața rotundă ar putea beneficia de rame cu linii drepte pentru a evidenția conturul feței, în timp ce o persoană cu fața ovală ar putea purta orice tip de rame.

Asistență pentru plasarea comenzii

Personalul din magazinul de ochelari Lensa Târgu Mureș Shopping City este întotdeauna disponibil să te ajute în timpul procesului de comandă, oferindu-ți suport și răspunsuri la întrebări. Echipa noastră de experți este pregătită să ofere asistență în alegerea corectă a produsului potrivit nevoilor și preferințelor fiecărui tale. Ei îți vor oferi sfaturi și recomandări personalizate.

Ce aparatură folosim la Lensa Târgu Mureș Shopping City?

La Lensa Târgu Mureș Shopping City utilizăm echipamente de înaltă calitate și de ultimă generație pentru a oferi servicii optime pacienților noștri. Având în vedere importanța unei evaluări precise și a potrivirii corecte a ochelarilor, utilizăm aparatură modernă și fiabilă pentru a asigura rezultate de calitate superioară. Aici se încadrează autorefractometrele, dispozitive ce măsoară refracția ochiului și sunt utilizate pentru a determina dioptriile necesare pentru ochelari. Acestea pot realiza măsurători precise și rapide, ajutând astfel la stabilirea prescripției exacte pentru fiecare pacient. De asemenea, ne ajutăm de lensmetru, trusa de lentile, video proiector și optotip.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.