Lensa.ro

Lensa Târgu Mureș Promenada

Magazine Lensa » Lensa Târgu Mureș Promenada

Showroomul Lensa Târgu Mureș Promenada Mall este mai mult decât un simplu magazin de ochelari. Este un loc unde pasiunea pentru vederea sănătoasă și dorința de a oferi servicii de calitate se întâlnesc pentru a oferi servicii de optică și o experiență de cumpărături excepționale. Fie că ești în căutarea unui nou set de ochelari de vedere, a unei perechi de ochelari de soare sau a unor lentile de contact, ai la dispoziție o echipă de profesioniști și o selecție impresionantă de produse de cea mai bună calitate.

Adresă Lensa Târgu Mureș Promenada

Lensa Târgu Mureș Promenada program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Târgu Mureș Promenada telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Târgu Mureș Promenada

Promenada Mall, Str Gheorghe Doja 243, Targu Mures

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Târgu Mureș Promenada Mall

  • Magazinul Lensa este situat în Târgu Mureș, Str. Gheorghe Doja nr. 243, în incinta Promenada Mall
  • Poți ajunge la Lensa Târgu Mureș Promenada Mall cu mijloacele de transport în comun, liniile de autobuz:  4, 14, 16, 17, 18, 44

Vino în magazinul Lensa Târgu Mureș Promenada Mall pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Showroom Târgu Mureș Promenada Mall?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Showroom Târgu Mureș Promenada Mall?

În showroomul Lensa Târgu Mureș Promenada Mall punem la dispoziție o diversitate de servicii. Aici, nu doar că se găsesc toate produsele optice  necesare vederii, ci se poate beneficia și de servicii de consultanță în alegerea perechii potrivite de ochelari de soare sau de vedere, în funcție de nevoile specifice ale fiecăruia. Experții de la Lensa se asigură că fiecare client face alegerea corectă, optimă pentru sănătatea ochilor și confortul zilnic.

Consult optometric

Consultul optometric este un proces complex și esențial în menținerea sănătății oculare. În magazinul de optică Lensa Showroom Târgu Mureș Promenada Mall, acesta este realizat cu mare atenție și profesionalism de către optometriștii noștri. Procesul începe cu o discuție inițială pentru a cunoaște istoricul medical al pacientului și preocupările legate de vederea acestuia. Urmează apoi o serie de teste vizuale, precum testul de acuitate vizuală. Optometriștii noștri sunt specialiști cu experiență și formare profesională solidă. Dedicați și pasionați de munca lor, ei se străduiesc să ofere pacienților cele mai bune servicii și îngrijire. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

 

În magazinul de ochelari Lensa Târgu Mureș Promenada Mall, fiecare beneficiază de consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor. Înțelegerea nevoilor individuale ale fiecăruia reprezintă primul pas în acest proces. Stilul de viață, activitățile zilnice, nevoile de vedere specifice și preferințele estetice ale fiecărei persoane sunt elementele esențiale de care ținem cont la recomandarea unei perechi de ochelari. Această abordare personalizată contribuie la îmbunătățirea experienței de cumpărare și la asigurarea faptului că ochelarii aleși sunt cei mai potriviți.

Asistență pentru plasarea comenzii

Plasarea unei comenzi în optica Lensa Târgu Mureș Promenada Mall este un proces simplu și intuitiv. Personalul Lensa este întotdeauna disponibil pentru a oferi asistență atunci când plasezi o comandă de lentile de contact sau orice fel de accesorii și produse de optică. Ei pot fi contactați oricând și sunt pregătiți să răspundă la întrebări, să ofere sfaturi și să ajute la rezolvarea oricăror probleme care pot apărea în timpul procesului de cumpărare. Rolul lor este de a asigura o experiență de cumpărare plăcută pentru fiecare.

Ce aparatură folosim la Lensa Târgu Mureș Promenada Mall?

 

La Lensa Târgu Mureș Promenada Mall, tehnologia de ultimă oră este esențială pentru a oferi servicii de calitate. Acest showroom este echipat cu tehnologie avansată, incluzând echipamente pentru examinarea ochilor, precum dioptron, lensmetru, optotip, proiector și trusa de lentile.  Acestea nu numai că permit un diagnostic precis, dar și asigură o experiență confortabilă.

Lensa Târgu Mureș Promenada Mall se angajează să mențină echipamentele la cele mai înalte standarde. Acest lucru este realizat prin actualizări regulate și întreținere adecvată a echipamentelor. 

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.