Lensa.ro

Lensa Sibiu

Magazine Lensa » Lensa Sibiu

Lensa vine mai aproape de tine în Sibiu! Te invităm în showroomul nostru pentru a descoperi cele mai bune soluții pentru tine de corectare a vederii, de îngrijire și de protejare a ochilor de lumina UV sau de lumina albastră emisă de ecranul calculatorului. 

Adresă Lensa Sibiu

Lensa Sibiu program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Sibiu telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Sibiu

Șoseaua Alba Iulia nr.40, Sibiu

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Sibiu

  • Showroomul Lensa se află pe Șoseaua Alba Iulia nr.40, Sibiu.
  • Poți ajunge aici cu autobuzele 1, 10, 11 și 19.
  • Ne găsești în apropierea Stadionului Voința.
  • Suntem la 5 minute de mers cu mașina de Centrul Vechi al Sibiului. 
De ce servicii poți beneficia la Lensa Sibiu?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Sibiu?

Vino în magazinul de ochelari Lensa Sibiu pentru a proba rame de vedere sau de soare Polarizen, dar și de la multe alte branduri de înaltă calitate. Ai la dispoziție sute de produse, potrivite pentru toate preferințele. 

Consult optometric

Ai grijă de sănătatea ochilor tăi și mergi periodic la consulturi de specialitate! În cabinetul Lensa Sibiu beneficiezi de un control optometric total gratuit, fără obligația de a achiziționa ochelari sau lentile de contact de la noi. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Ești în căutarea unor ochelari de soare cu protecție 100% UV, dar care să se potrivească fizionomiei și preferințelor tale? Personalul din showroomul Lensa Sibiu te poate ajuta să găsești modelul ideal. De asemenea, descoperă întreaga ofertă de rame de vedere și cu protecție pentru calculator. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Ai găsit pe site rama de ochelari perfectă ori vrei să achiziționezi lentile de vedere, fotocromatice sau de soare cu dioptrii? Cu noul monitor din showroomul Lensa este foarte simplu să plasezi comanda, iar personalul nostru te va asista cu răbdare la fiecare pas. 

Ce aparatură folosim la Lensa Sibiu?

Cu ajutorul Dioptronului, un aparat performant și automat, optometriștii Lensa din Sibiu pot determina cu maximă precizie dioptriile ochilor tăi. În același timp, au la dispoziție o trusă de lentile, un proiector de teste și un optotip pentru verificarea acuității vizuale. 

Te așteptăm în showroomul Lensa Sibiu cu un portofoliu vast de produse de optică de la furnizori de încredere: ochelari Gucci, lentile de vedere Essilor și de la multe alte branduri de renume!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.