Lensa.ro

Lensa Ploiești

Magazine Lensa » Lensa Ploiești

Ai nevoie de un consult optometric gratuit în Ploiești? Vino în showroomul Lensa din Piața Victoriei nr. 3, în incinta complexului Unirea, și descoperă oferta noastră diversificata de servicii și produse de optică de la branduri cu renume internațional!

Lensa Ploiești program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Ploiești telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Ploiești

Piața Victoriei, nr.3

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Ploiești

  • Showroomul Lensa Ploiești se află în Piața Victoriei, nr.3.
  • Punct de reper: complexul Unirea.
  • Suntem la doar 6 minute de mers pe jos de Casa de Cultură a Sindicatelor.
  • Poți ajunge ușor cu troleibuzul 202 și cu autobuzele 1 și 22.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Ploiești?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Ploiești?

În cadrul magazinul Lensa din Ploiești poți beneficia de servicii de cea mai înaltă calitate. Personalul nostru specializat folosește aparatură de ultimă generație pentru determinarea dioptriilor și îți stă la dispoziție cu recomandări utile pentru alegerea celor mai potriviți ochelari.

Consult optometric

Examenul optometric este un pas esențial în evaluarea sănătății ochilor tăi. De aceea, unul dintre optometriștii noștri acreditați îți va determina dioptriile cu cea mai mare precizie, printr-un proces simplu, rapid si complet gratuit.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Ai nevoie de ajutor în alegerea ramelor sau a accesoriilor potrivite? Personalul nostru specializat este pregătit să-ți ofere cele mai potrivite soluții pentru corectarea și protejarea vederii. Descoperă în showroomul Lensa Ploiești noile modele de rame Ray-Ban sau alege-ți favoritele din colecția Marc Jacobs! Te așteptăm cu o paletă bogată de produse de la cele mai populare branduri.

Asistență pentru plasarea comenzii

Ai găsit ramele de ochelari de vedere perfecte pentru tine? Personalul nostru te ajută să alegi lentilele potrivite nevoilor și preferințelor tale și să plasezi o comandă în cel mai scurt timp.

Ce aparatură folosim la Lensa Ploiești?

Precizia este esențială atunci când este vorba de sănătatea ochilor tăi. De aceea, la Lensa Ploiești folosim aparatură avansată, ce oferă date exacte optometriștilor noștri specializați. Avem la dispoziție un dioptron modern pentru măsurarea automată a viciilor de refracție a ochiului. Pe lângă acesta, specialiștii noștri utilizează un set de lentile, un proiector de teste și un panou special cu diverse dimensiuni de litere și cifre.

Vino să-ți verifici vederea la Lensa Ploiești și să alegi dintr-o gamă bogată de rame de vedere și ochelari de soare Polarizen, lentile de contact Bausch & Lomb, ochelari pentru calculator vupoint sau alte produse calitative de la branduri de încredere!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.