Lensa.ro

Lensa Afi Ploiesti

Magazine Lensa » Lensa Afi Ploiesti

Ți-am pregătit cele mai performante servicii de optometrie la Lensa Ploiești Afi! Vino acum în showroomul de pe strada Calomfirescu nr. 2 din Ploiești! Mai mult, te așteptăm cu o varietate de produse de optică, pe lângă ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator, chiar și cu o gamă amplă de lentile de contact colorate sau de vedere, precum și soluții de întreținere a acestora. Garanția calității este asigurată de brandurile de top!

Adresă Lensa Afi Ploiești

Lensa Afi Ploiești program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Afi Ploiești telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Afi Ploiești

Str Calomfirescu 2, Ploiesti

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Ploiești Afi

  • Magazinul Lensa este situat pe Str. Calomfirescu, nr. 2, Ploiești

  • Poți ajunge la Lensa Ploiești Afi folosind mijloacele de transport în comun, liniile de autobuz 40, 401, 402.

Vino în magazinul Lensa Ploiești Afi pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Afi Ploiești?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Afi Ploiești?

Asigurăm o îngrijire holistică a sănătății tale oculare, în timp ce personalizăm serviciile pentru nevoile specifice ale fiecăruia. Astfel că oferim consultații optometrice gratuite, precum și consilierea în alegerea celor mai potrivite soluții de corectare optică, fie că este vorba despre un anumit tip de ochelari, lentile de ochelari sau de contact. În magazinul de ochelari Lensa Ploiești Afi găsești tot ce ai nevoie!

Consult optometric

Văzul este un simț primordial pentru noi toți, de aceea este important să ai grijă de el. De aceea, îți oferim GRATUIT consult optometric la Lensa Ploiești Afi, fie că optezi sau nu să achiziționezi ulterior produse de la noi. Investigăm dioptriile, diagnosticăm viciul de refracție și îți recomandăm cele mai bune produse pentru situația ta!

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesională pentru alegerea ochelarilor

În showroomul Lensa Ploiești Afi nu trebuie să vii însoțit de o persoană care te ajute în alegerea ramei potrivite de ochelari. Consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi păreri obiective și avizate, astfel încât să alegi rama care se potrivește cu trăsăturile tale, pigmentația și chiar stilul tău sau, dacă vrei lentile de contact, îți vor oferi informațiile de care ai nevoie atunci când le alegi. Tot ce trebuie să faci este să fii deschis cu personalul nostru și să comunici și limitele de buget.

Asistență pentru plasarea comenzilor

Eficientizează procesul de plasare al comenzilor! Te așteptăm în magazinul de optică Lensa Ploiești Afi și pentru a te ajuta să plasezi o comandă. Consultanții noștri îți vor spune care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Astfel că, într-un timp record vei plasa comanda pe care ți-o dorești. 

Ce aparatură folosim la Lensa Ploiești Afi?

În optica Lensa Ploiești Afi avem aparatură performantă! Ne ajutăm de echipamente de ultimă generație pentru a depista corect dioptriile și viciile de refracție, cum ar fi miopie, astigmatism, hipermetropie etc.:

  • folosim lensmetru pentru a afla care sunt dioptriile de la ochelarii pe care îi porți în prezent; 
  • cu dioptronul măsurăm automat dioptriile actuale;
  • din trusa de lentile testăm vederea actuală și determinăm tipul de lentilă suportat de ochii tăi;
  • testăm vederea la distanță cu ajutorul proiectorului pentru testele vizuale și a tabelului optometric.
+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.