Lensa.ro

Lensa Prahova Value Centre

Magazine Lensa » Lensa Prahova Value Centre

Te invităm în showroomul Lensa Prahova Value Center din Ploiești pentru a beneficia de servicii de oftalmologie și optometrie de înaltă calitate! Mai mult decât atât, ți-am pregătit o varietate de articole de optometrie de la cele mai apreciate și îndrăgite branduri de la nivel mondial pentru a te bucura de calitate de top! 

Lensa Prahova Value Centre program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-21:00

Lensa Prahova Value Centre telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Prahova Value Centre

Prahova Value Centre – Piata 1 Decembrie 1918 1, Ploiesti

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Prahova Value Center Ploiești

  • Magazinul Lensa este situat în Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1.
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Prahova Value Center astfel:
    •  2 Debarcare;
    • 1, 2B, 32, 401 în stația Prahova Value Centre;
    • 1, 2, 2B, 32, 401 în stația Pleiades.
  • Showroomul este situat foarte aproape de zona Gării de Sud.

Vino în magazinul Lensa Prahova Value Center Ploiești pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Prahova Value Center Ploiești?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Prahova Value Center Ploiești?

Pentru a beneficia de o îngrijire holistică de calitate superioară, echipa noastră de medici și optometriști calificați au grijă ca întregul tău proces, de la intrarea în showroom, până la părăsirea acestuia, să beneficiezi de o îngrijire aparte și să fii informat asupra tuturor opțiunilor pentru a putea lua cea mai avantajoasă decizie pentru tine. Mai mult decât atât, vei primi suportul necesar pentru a ști cum să alegi perechea de ochelari în funcție de forma feței, dar și cromatica în funcție de pigmentul pielii, părului și a ochilor tăi.

Consult optometric

Tratează-ți vederea în mod regulat, chiar dacă nu te confrunți cu simptome evidente! Fă o rutină din a solicita consult de specialitate, pentru a preveni orice posibilă afecțiune și, dacă este cazul, pentru a corecta viciul de refacție din timp! Vino în cabinetul Lensa Prahova Value Center Ploiești pentru un consult optometric gratuit, chiar dacă dacă vei cumpăra sau nu produse de la noi!

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Cel mai adesea, alegerea ramei de ochelari perfecte este o întreagă aventură, mai ales dacă ești la prima  acțiune de acest fel. În magazinul Lensa Prahova Value Center  Ploiești te ajutăm să alegi forma ochelarilor care să se potrivească cu trăsăturile feței tale, dar să fie și confortabili și să se plieze pe activitățile tale de zi cu zi, în așa fel încât să se plieze și pe bugetul tău.

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă vrei să plasezi o comandă în magazinul de ochelari Lensa Prahova Value Center, vei primi ajutorul de care ai nevoie pentru a te bucura de un proces rapid și eficient. Consultanții noștri te vor ghida pas cu pas. 

Ce aparatură folosim la Lensa Prahova Value Center Ploiești?

Aparatura optometrică de ultimă generație se regăsește în fiecare cabinet Lensa. Consultațiile noastre sunt realizate autorefractometru sau Dioptron, care are rolul de a măsura dioptriile în mod automat. Ulterior, cu ajutorul unei truse de lentile, a unui proiector de teste și un optotip, stabilim dioptria și lentila de care ai nevoie pentru a te bucura de o vedere clară. De asemenea, cu ajutorul unui lensmetru aflăm automat ce dioptrii au actualii tăi ochelari. 

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.