Lensa.ro

Lensa Pitești Victoriei

Magazine Lensa » Lensa Pitești Victoriei

Este timpul să mergi la un nou control la ochi în Pitești? Te invităm în showroomul Lensa pentru testarea gratuită a vederii! Descoperă numeroase rame de ochelari și produse de optică de calitate, de la branduri renumite la nivel mondial!

Lensa Pitești program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Pitești telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Pitești

Strada Victoriei, nr. 2, Complex Fortuna, Pitești

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Pitești

  • Showroomul Lensa se află pe Strada Victoriei, nr. 2, Complex Fortuna, Pitești.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzele 2, 8, 7B și 13B.
  • Ne găsești în apropierea Catedralei Sfântul Gheorghe și a Parcului Central Pitești.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Pitești?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Pitești?

Punem preț pe calitate premium și îți oferim soluții de îngrijire, protejare și corectare a vederii de la furnizori de încredere: rame de ochelari Prada, lentile cu dioptrii Hoya și de contact Alcon, dar și oferte de la multe alte branduri de top. 

Consult optometric

Dacă trebuie să îți reînnoiești prescripția pentru ochelari sau lentile de contact, vino în cabinetul Lensa Pitești și beneficiezi de un consult optometric gratuit! Nu ai obligația să achiziționezi produse din showroomul nostru, însă îți oferim un portofoliu vast de soluții de optică la prețuri avantajoase.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Te decizi greu, nu știi ce ramă ți se potrivește sau care sunt ultimele tendințe? Personalul Lensa te ajută cu plăcere să găsești ochelarii de vedere, de soare sau pentru calculator Ray-Ban și de la alte branduri consacrate, care se armonizează cu forma feței și sunt pe gustul tău. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă vrei să achiziționezi o ramă de ochelari de pe Lensa.ro sau să comanzi lentile de vedere, cu protecție pentru calculator ori fotocromatice, personalul nostru te va asista cu răbdare. Procesul este unul ușor și de scurtă durată.  

Ce aparatură folosim la Lensa Pitești?

Cabinetul Lensa din Pitești este dotat cu tehnologii de ultimă oră. Unul dintre optometriștii noștri acreditați va determina în mod automat și cu mare precizie dioptriile ochilor tăi, cu un aparat numit „Dioptron”. Pentru verificarea și testarea acuității vizuale, specialistul utilizează un set special de lentile. 

Te așteptăm în showroomul Lensa Pitești pentru schimbarea ochelarilor cu dioptrii și nu doar atât! Probează ramele de vedere și de soare Gucci sau descoperă alte soluții de îngrijire și protejare a sănătății oculare!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.