Lensa.ro

Lensa Oradea

Magazine Lensa » Lensa Oradea

A trecut prea mult timp de la ultimul consult optometric? Te așteptăm în showroomul Lensa din Oradea pentru verificarea dioptriilor și alegerea ramei de ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator.

Adresă Lensa Oradea

Lensa Oradea program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Oradea telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Oradea

Strada Nufărului nr. 28E, Oradea

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Oradea

  • Ne găsești pe Strada Nufărului nr. 28E, Oradea, Jud. Bihor.
  • Showroomul Lensa Oradea se află în clădirea Trade Center.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzul 12 sau T3.
  • Suntem la 11 minute de mers pe jos sau la 2 minute de mers cu mașina de Parcul Salca.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Oradea?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Oradea?

Am pregătit un portofoliu de produse de optică de la furnizori de înaltă calitate și de încredere: rame de ochelari Polarizen, lentile de vedere Hoya și de contact Cooper Vision, soluții și accesorii Zenoptic, dar și de la multe alte branduri renumite la nivel mondial.

Consult optometric

Vino în cabinetul Lensa Oradea pentru a beneficia de un consult optometric complet gratuit și fără condiții de achiziționare a ochelarilor sau lentilelor de contact de la noi. Unul dintre optometriștii acreditați îți va testa acuitatea vizuală și îți va oferi o soluție de prevenție, corecție sau protejare a vederii.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Nu știi ce formă a ochelarilor ți se potrivește sau, din contra, cauți o anumită ramă de la Ray-Ban? Personalul Lensa din Oradea este dornic să îți faciliteze procesul de selecție. 

Asistență pentru plasarea comenzii

În magazinele de ochelari Lensa este foarte ușor să comanzi ochelari de vedere, de soare sau cu protecție pentru calculator. După alegerea ramelor, te vom ajuta să selectezi lentilele de vedere sau de soare cu dioptrii potrivite pentru nevoile tale și stilul de viață. 

Ce aparatură folosim la Lensa Oradea?

Optometriștii Lensa pot determina valoarea dioptriilor tale în mod automat și cu maximă precizie, cu ajutorul unui instrument performant numit „Dioptron.” Testarea efectivă a acuității vizuale se face cu un set de lentile și un optotip – panou pe care se proiectează diferite litere și cifre de dimensiuni variate. 

Testează-ți vederea în magazinul Lensa Oradea și descoperă oferta noastră vastă de produse de optică: rame de ochelari pentru femei și bărbați Dolce & Gabbana, lentile de vedere, de contact cu dioptrii sau colorate, soluții de întreținere sau de protecție a ochilor de la branduri de înaltă calitate! 

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.