Lensa.ro

Lensa Oradea Era Shopping Park

Magazine Lensa » Lensa Oradea Era Shopping Park

Te așteptăm în showroomul Lensa Oradea Era Park cu servicii și produse de optică de la branduri de top! Te vei bucura și de o atmosferă plăcută și primitoare, alături de personalul amabil și bine instruit, care este întotdeauna pregătit să îți ofere asistență și sfaturi profesioniste.

Adresă Lensa Oradea Era Shopping Park

Lensa Oradea Era Shopping Park program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-21:00

Lensa Oradea Era Shopping Park telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Oradea Era Shopping Park

Era Shopping Park Oradea, Calea Aradului, nr 62

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Oradea Era Shopping Park

  • Magazinul Lensa este situat în Oradea, pe Calea Aradului, nr. 62, în incinta Era Shopping Park
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Shopping City Deva cu mijloacele de transport în comun, liniile 19 și 23

Vino în magazinul Lensa Oradea Era Shopping Park pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Oradea Era Shopping Park?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Oradea Era Shopping Park?

În optica Lensa Oradea Era  Shopping Park te așteptăm cu o gamă variată de servicii, personalizate în funcție de nevoile tale specifice. Fie că ai nevoie de un consult optometric, fie că ai nevoie de o percehe de ochelari noi, lentile de contact cu dioptrii sau lentile colorate sau alte solutii și accesorii pentru ochelari. Echipa de consultanți este pregătită să ofere clienților asistență și sfaturi pentru a alege cele mai bune soluții pentru nevoile lor de vedere.

Consult optometric 

Consultul optometric este un proces esențial pentru îngrijirea sănătății ochilor și pentru a asigura o vedere clară și confortabilă. La Lensa Oradea Era  Shopping  Park, consulturile optometrice sunt realizate de către o echipă de specialiști dedicați care folosesc echipamente moderne și tehnici avansate pentru a oferi servicii de înaltă calitate. Un astfel de consult poate ajuta la depistarea precoce a viciilor de refracție, fiind oportun să se realizeze o evaluare a vederii pentru a determina dacă este necesară corecție optică sau ajustare a dioptriilor.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor 

La Lensa Oradea Era  Shopping Park consilierea profesională pentru alegerea ochelarilor este un proces special creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale. Consilierii oferă sfaturi și recomandări personalizate, ținând cont de forma feței, stilul de viață și nevoile vizuale ale fiecăruia. De exemplu, un consilier poate recomanda un anumit tip de rame pentru a sublinia anumite trăsături ale feței sau pentru a completa cromatic nuanța pielii, a ochilor și a părului.

Asistență pentru plasarea comenzii 

Asistența pentru plasarea comenzilor în magazinul Lensa Oradea Era  Shopping Park este un proces simplu și intuitiv, care asigură o experiență plăcută pentru clienți. La fiecare pas, consilerii Lensa îți stau aproape pentru a-ți oferi ajutorul de care ai nevoie, astfel încât întreaga procedură să decurgă rapid. 

Ce aparatură folosim la Lensa Oradea Era Shopping Park?

Echipamentul de ultimă generație folosit în timpul consultului optometric are rolul de reda rezultate precise, astfel încât evaluarea vederii să fie efectuată cât mai precis. Astfel, folosim autorefractometrul sau Dioptronul, care măsoară refracția ochilor și ajută la determinarea dioptriilor necesare pentru corectarea vederii. De asemenea, mai utilizăm și lensmetru, aparatul care măsroară dioptriile actuale ale ochelarilor, alături de o trusă de lentile diferite, un optotip și un proiector de teste. Acestea ne ajută să depistăm cu acuratețe dioptria, axul și tipul de lentilă ideală pentru ochii tăi.  

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.