Lensa.ro

Lensa Iași Sf. Lazăr

Magazine Lensa » Lensa Iași Sf. Lazăr

Vino în magazinul Lensa din Iași pentru un control la ochi gratuit! Te așteptăm cu o varietate mare de modele de rame de la branduri de renume. Specialiștii noștri te pot ajuta să faci o alegere inspirată pentru noua ta pereche de ochelari.

Lensa Iași program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă : 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Iași telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Iași Sf. Lazăr

Strada Sfântul Lazăr, nr. 36, Iași, în apropiere de Palas Mall, Iași

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Iași

  • Magazinul Lensa Iași este situat pe strada Sfântul Lazăr, nr. 36, Iași, în apropiere de Palas Mall.
  • Poți ajunge la Lensa Iași cu tramvaiele 1 și 13 sau cu autobuzele 28, 29, 41 și 51. 
  • Magazinul Lensa Iași este situat la doar 5-7 minute de mers pe jos de Palas Mall și Palatul Culturii, în apropierea Bisericii pe stil vechi Sfânta Parascheva.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Iași?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Iași?

Personalul Lensa Iași are înaltă pregătire și îți pune la dispoziții servicii de calitate. Avem un portofoliu diversificat de produse de optică și colaborăm cu furnizori de top: rame de ochelari Polarizen, lentile de contact Alcon și multe alte oferte de la branduri de renume mondial. 

Consult optometric

Când ți-ai testat ultima dată vederea? Ai grijă de sănătatea ochilor tăi și programează-te la un consult optometric total gratuit, în magazinul Lensa Iași. După finalizarea controlului, nu ai obligația de a achiziționa ochelari, lentile sau altfel de produse de la noi. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Fie că îți place opulența ochelarilor de vedere sau de soare Dolce & Gabbana, fie că preferi o ramă clasică și discretă, în showroomul Lensa Iași te ajutăm să găsești modelul perfect pentru tine.

Asistență pentru plasarea comenzii

După ce ai ales rama de ochelari Gucci sau de la un alt brand care îți place, personalul Lensa te va asista pentru plasarea comenzii. Procesul este unul ușor și rapid, astfel încât toată experiența să fie cât mai plăcută pentru tine.

Ce aparatură folosim la Lensa Iași?

Cabinetul Lensa Iași beneficiază de tehnologii avansate pentru testarea vederii. Programează-te la un consult gratuit și unul dintre optometriștii noștri va determina în mod automat și precis dioptriile ochilor tăi, cu un aparat numit „Dioptron.”

Pentru testarea efectivă a acuității vizuale, folosim o trusă de lentile, un proiector de teste și optotipul – un panou cu litere și cifre de diferite dimensiuni. 

Descoperă oferta de produse de optică disponibilă în showroomul Lensa Iași și alege cea mai bună soluție pentru prevenirea, corectarea și protejarea vederii, în funcție de nevoile și preferințele tale!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.