Lensa.ro

Lensa Iasi Iulius Mall

Magazine Lensa » Lensa Iasi Iulius Mall

Ai nevoie de un control la ochi în Iași? Vino în showroomul Lensa din Iulius Mall pentru un consult optometric gratuit! Descoperă portofoliul nostru vast cu rame de ochelari și produse de optică de la branduri de înaltă calitate!

Lensa Iași Iulius Mall program

Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă: 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

Lensa Iași Iulius Mall telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Iulius Mall Iași

Bulevardul Tudor Vladimirescu, în incinta Iulius Mall Iași, la parter

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Iași Iulius Mall

  • Ne găsești pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, în incinta Iulius Mall Iași, la parter.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzele 42, 43, 43C, 46 și 47 sau cu tramvaiul 8.
  • Suntem la 6 minute de mers pe jos de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. 
De ce servicii poți beneficia la Lensa Iași Iulius Mall?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Iași Iulius Mall?

În magazinul de ochelari Lensa Iași Iulius Mall ai parte de servicii profesionale și de un personal cu pregătire de specialitate. Probează ramele de vedere sau de soare Gucci și alte modele pe placul tău de la branduri de top și de la furnizori de încredere!

Consult optometric

Ai grijă de sănătatea ochilor tăi și testează-ți gratuit acuitatea vizuală în cabinetul Lensa Iași din incinta Iulius Mall. Unul dintre optometriștii noștri acreditați te va ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru protejarea sau corectarea vederii tale.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Nu este ușor să găsești rama perfectă, așa că oferim consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor de soare, de vedere sau pentru calculator. Personalul Lensa ține cont de forma feței tale, proporțiile chipului, stil și preferințe, dar și de nevoi și problema oculară. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Este foarte simplu să plasezi o comandă în showroomul Lensa din Iași. Pentru a beneficia de un proces cât mai rapid și fără bătăi de cap, personalul nostru îți va ghida pașii în procesul de achiziționare. 

Ce aparatură folosim la Lensa Iași Iulius Mall?

Optometriștii din cabinetul Lensa Iași Iulius Mall utilizează aparatură performantă pentru testarea vederii: dioptron pentru stabilirea automată și precisă a dioptriilor, trusă de lentile, optotip și proiector de teste pentru verificarea acuității vizuale, lensmetru pentru măsurarea dioptriilor ochelarilor tăi. 

Te așteptăm în showroomul Lensa Iași din Iulius Mall pentru un consult optometric gratuit! În plus, venim în întâmpinarea ta cu un portofoliu diversificat de produse de optică: rame de ochelari Versace, lentile de vedere, de contact cu dioptrii sau colorate, soluții de întreținere și multe alte oferte de la branduri de renume la nivel mondial.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.