Lensa.ro

Lensa Iasi Felicia

Magazine Lensa » Lensa Iasi Felicia

Lensa Iași Felicia este un magazin specializat în optică și servicii oculare, situat în incinta centrului comercial Felicia din Iași. Echipa magazinului are o vastă experiență în domeniu și oferă servicii optometrice profesionale, precum și consiliere specializată pentru alegerea produselor potrivite. Magazinul pune la dispoziție o gamă variată de produse de calitate, inclusiv o selecție diversă de ochelari și lentile. Pentru a ține cont de preferințele și nevoile fiecăruia, Lensa Iași Felicia colaborează cu branduri de top, asigurând produse de înaltă calitate și design atrăgător.

Lensa Iasi Felicia program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-20:00

Lensa Iasi Felicia telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Iasi Felicia

Centrul Comercial Felicia, Str Bucium, nr 36, Iasi

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Felicia Iași

  • Magazinul Lensa este situat în Iași, pe strada Bucium, nr. 36, în incinta Centrului Comercial Felicia
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Iași Felicia cu mijloacele de transport în comun, autobuzele 27, 29 și tramvaiele 1, 5, 7, 8, 11, 13

Vino în magazinul Lensa Iași Felicia pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Iasi Felicia?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Iasi Felicia?

Te așteptăm în showroomul Lensa Iași Felicia cu o diversitate de produse și servicii de optică, de cea mai bună calitate! Pentru a ne asigura de satisfacția și îndeplinirea nevoilor tale, la Lensa Iași Felicia oferim numeroase avantaje. Acestea pot include oferte speciale, programe de loialitate sau servicii de post-vânzare, menite să asigure o experiență completă și să încurajeze relații pe termen lung.

Consult optometric

Beneficiezi de consult optometric GRATUIT la Lensa Iași Felicia prin care profesioniștii noștri analizează acuitatea vizuală și stabilesc dioptriile necesare pentru corecția vederii. Acest serviciu este esențial pentru a identifica eventualele probleme de vedere și pentru a oferi soluții personalizate. Echipa de specialiști din showroomul Lensa Iași Felicia folosește tehnici și echipamente moderne pentru a asigura o evaluare precisă și detaliată a stării ochilor pacientului, încă din stadiile incipiente ale manifestării viciilor de refracție.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor 

Pentru a ușura procesul de alegere a ochelarilor, personalul din magazinul Lensa Iași Felicia îți oferă servicii personalizate de consiliere. Acest serviciu implică recomandări de alegere a ochelarilor în funcție de forma feței, stilul personal, nevoile vizuale ale fiecărei persoane, dar și de bugetul disponibil. Echipa de experți de la Lensa Iași Felicia are cunoștințe avansate despre toate produsele de optică, inclusiv soluții pentru lentile, accesorii, tipuri de lentile de vedere, de contact și, desigur, rame de ochelari, astfel încât să poată oferi sfaturi și sugestii profesionale.

Asistență pentru plasarea comenzilor

Personalul de la optica Lensa Iași Felicia oferă asistență pentru plasarea comenzilor, fie că este vorba de ochelari de vedere, de soare sau de lentile de contact. Această asistență include informații detaliate despre produsele disponibile, opțiuni de personalizare și procesul de comandă. Echipa se asigură că ai la dispoziție toate de informațiile necesare pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile și preferințele tale.

Ce aparatură folosim la Lensa Iași Felicia?

La Lensa Iași Felicia, utilizăm aparate de testare a vederii moderne și tehnologie de ultimă generație pentru a oferi servicii optometrice de calitate superioară. Dotările moderne ale magazinului de optică și măsurile de igienă și siguranță le-am implementat pentru ca tu să te bucuri de o experiență optică completă și de încredere.

La magazinul de optică Lensa Iași Felicia, utilizăm o varietate de aparate pentru testarea vederii. Printre acestea se numără autorefractometrele, care ne permit să măsurăm refracția ochilor și să obținem o prescripție corectă pentru ochelari sau lentile de contact. De asemenea, avem și lensmetru, care este folosit pentru a determina dioptriile ochelarilor de vedere actuali. Cu ajutorul unui optotip, a unui proiector și o trusă cu toate tipurile de lentile, determinăm nevoile optice ale fiecăruia. Toate aceste aparate ne ajută să obținem rezultate precise și să îți oferim recomandări personalizate.

Pe lângă aparatele de testare a vederii, magazinul Lensa Iași Felicia dispune și de alte dotări care contribuie la o experiență plăcută pentru tine. Avem o zonă de așteptare confortabilă, unde te poți relaxa înainte sau după consultație. De asemenea, avem o sală de prezentare a produselor, unde poți explora o gamă variată de rame de ochelari și poți beneficia de sfaturile specialiștilor noștri în alegerea celor mai potrivite opțiuni.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.