Lensa.ro

Lensa Enayati Medical City

Magazine Lensa » Lensa Enayati Medical City

Showroom Lensa Enayati Medical City este un spațiu inovator și modern, situat în cadrul Enayati Medical City, unde pacienții au oportunitatea de a vedea și experimenta direct serviciile și produsele oferite de Lensa.
Acest showroom oferă o experiență unică, punându-ți la dispoziție o gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate. Ți-am pregătit modele moderne de ochelari de vedere și de soare, lentile de contact și soluții pentru îngrijirea acestora, pe care le poți testa pentru a vedea care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale.

Lensa Enayati Medical City program

Luni – Vineri: 08:00-16:00

Sâmbătă: Închis

Duminică: Închis

Lensa Enayati Medical City telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Enayati Medical City

Enayati Medical City, Str Gheorghe Ionescu Sisesti nr 8A, sector 1, Bucuresti.

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Enayati Medical City

  • Magazinul Lensa este situat în București, sector 1 pe Șos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 8A, în incinta Enayati Medical City
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Enayati Medical City cu mijloacele de transport în comun, linia 112, 205, 261

Vino în magazinul Lensa Enayati Medical City pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! Vizitează-ne și convinge-te de profesionalismul și calitatea serviciilor noastre!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Enayati Medical City?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Enayati Medical City?

La Lensa Enayati Medical City, clienții beneficiază de o gamă variată de servicii care acoperă toate nevoile de îngrijire a ochilor. Showroom-ul oferă un consult optometric detaliat, pentru a evalua sănătatea ochilor și pentru a identifica eventualele probleme de vedere. Echipa de specialiști oferă, de asemenea, o consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor potriviți, luând în considerare nevoile și preferințele fiecăruia. La Lensa București Enayati Medical City, fiecare pacient este tratat ca un individ unic, cu nevoi și preferințe specifice. De aceea, serviciile sunt personalizate.

Consult optometric

Consultul optometric la Lensa Enayati Medical City este un proces complex și detaliat, care are ca scop evaluarea completă a sănătății tale oculare. În timpul consultului, optometristul va discuta cu tine despre istoricul său medical și va realiza o serie de teste pentru a evalua acuitatea vizuală pentru a determina calitatea vederii. Beneficiile unui consult optometric regulat sunt multiple. Prin intermediul acestuia, pot fi prevenite sau detectate în stadii incipiente numeroase vicii de refracție.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

În magazinul de ochelari Lensa Enayati Medical City personalul nostru specializat te va ajuta să alegi ochelarii de vedere potriviți pentru tine și nevoile tale de vedere. Este esențial să se facă o alegere corectă a ochelarilor, deoarece aceștia nu doar îmbunătățesc vederea, ci au și un impact semnificativ asupra sănătății ochilor. Ochelarii trebuie să ofere o vedere clară și confortabilă, să fie durabili și ușori pentru a fi purtați cu ușurință. De asemenea, aceștia trebuie să se potrivească cu forma feței și să fie în armonie cu stilul de viață și imaginea de sine a persoanei care îi poartă. Prin consilierea profesionistă, se asigură că fiecare client primește ochelari care îi satisfac pe deplin nevoile și preferințele, contribuind astfel la sănătatea și confortul ochilor săi.

Asistență pentru plasarea comenzii

Vrei să plasezi o comandă în magazinul de optică Lensa Enayati Medical City și nu știi cum să procedezi? Apelează la personalul nostru! Prin intermediul asistenței pe care ți-o oferă, poți evita procedurile lungi de plasare a comenzii, beneficiind de un proces simplificat și rapid. De asemenea, acest serviciu minimizează riscul de a comite greșeli, deoarece primești ghidare și consiliere profesională în alegerea corectă a produselor și în completarea corectă a comenzii. Astfel, te asiguri că toate detaliile necesare sunt furnizate corect și că produsele comandate sunt cele potrivite pentru nevoile tale individuale.

Ce aparatură folosim la Lensa București Enayati Medical City?

În showroomul Lensa Enayati Medical City utilizăm echipamente de ultimă generație pentru a oferi servicii optometrice de înaltă calitate. Printre echipamentele noastre se numără autorefractometrele, care ne permit să obținem măsurători precise ale puterii de refracție a ochilor pacienților, astfel încât să putem prescrie corect ochelari sau lentile de contact. De asemenea, ne ajutăm de lensmetru, trusa de lentile, optotip și video proiector pentru a testa acuitatea vizuală și a stabili dioptriile cât mai precis.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.