Lensa.ro

Lensa Craiova Electroputere Kids

Magazine Lensa » Lensa Craiova Electroputere Kids
Electroputere Kids

Showroomul Lensa din Craiova Electroputere Kids este un spațiu modern și elegant, proiectat pentru a-ți oferi o experiență plăcută și confortabilă în timpul achiziției de ochelari și lentile de contact. Amplasat într-o locație centrală și ușor accesibilă, showroomul impresionează prin dimensiunile sale generoase și prin designul contemporan al interiorului și al exteriorului.

Adresă Lensa Craiova Electroputere Kids

Lensa Craiova Electroputere Kids program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Craiova Electroputere Kids telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Calea Bucuresti 80, Electroputere Mall

Calea Bucuresti 80, Electroputere Mall

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Craiova Electroputere Kids

  • Magazinul Lensa este situat în Craiova pe Calea Bucuresti 80, Electroputere Mall
De ce servicii poți beneficia în showroomul Lensa Craiova Electroputere Kids?

De ce servicii poți beneficia în showroomul Lensa Craiova Electroputere Kids?

Serviciile oferite de Lensa în showroom-ul din Craiova Electroputere Kids sunt variate și se axează pe nevoile individuale ale fiecăruia. Te așteptăm în showroomul Lensa Craiova Electroputere Kids cu o selecție variată de ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact de la branduri de prestigiu din industrie, precum Ray-Ban, Oakley, Prada, Gucci, Alcon și multe altele.

Consult optometric

Un consult optometric regulat aduce numeroase beneficii. Este esențial pentru prevenirea și detectarea timpurie a problemelor de vedere. Lensa Craiova Electroputere Kids pune la dispoziție consultații gratuite realizate de optometriști profesioniști. Acestea constau într-un control complet al vederii, în care se măsoară acuitatea vizuală, se verifică sănătatea ochilor și se oferă o recomandare personalizată.

  Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere pentru alegerea ochelarilor

În Showroomul Lensa Craiova Electroputere Kids oferă o gamă largă de rame și lentile pentru ochelari. Consultanții specializați sunt pregătiți să te ajute în procesul de selectare a ochelarilor potriviți. Aceștia oferă consiliere în funcție de forma feței, stilul personal și nevoile specifice legate de vedere. Astfel, îți poți găsi ochelari care să se armonizeze cu trăsăturile tale și să îți ofere confort și claritate vizuală.

Asistență pentru plasarea comenzii

Procesul de comandă la Lensa este simplu și rapid. Personalul din showroom este pregătit să ofere asistență la fiecare pas, de la alegerea produselor până la finalizarea comenzii. Astfel, poți avea încredere că vei primi exact ceea ce ți-ai dorit și că procesul de achiziție va fi unul fără bătăi de cap.

Ce aparatură folosim la Lensa Craiova Electroputere Kids?

La Lensa Craiova Electroputere Kids, folosim aparatură de înaltă calitate și tehnologie de ultimă generație. Aceasta ne permite să oferim servicii optometrice precise. Printre tipurile de aparatură pe care le folosim se numără dioptronul pentru măsurarea dioptriilor, alături de trusa de lentile, lensmetru, optotip și proiectorul de teste care ne ajută să determinăm corect dioptriile necesare. Tehnologia de ultimă generație este unul dintre punctele noastre forte. La Lensa, utilizăm tehnologie digitală avansată, care ne permite să obținem măsurători precise și detaliate.

Vino în magazinul Lensa Craiova Electroputere Kids pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.