Lensa.ro

Lensa Craiova

Magazine Lensa » Lensa Craiova

Vrei să programezi un consult la ochi în Craiova? Te invităm în showroomul Lensa pentru a-ți testa gratuit vederea. Mai mult, descoperă ofertele noastre de neratat la produse de optică de la furnizori de încredere!

Lensa Craiova program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Craiova telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Craiova

Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 5, Bloc Romarta, Scara A, parter

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Craiova

  • Showroomul Lensa este situat pe Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 5, Bloc Romarta, Scara A, parter, Craiova.
  • Poți ajunge aici cu autobuzele 2B, 3B, 9, 10, 11 și 23 B și cu tramvaiele 100TRA, 101TRA și 102TRA.
  • Ne găsești vizavi de Primăria Municipiului Craiova și de Palatul Administrativ din Craiova.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Craiova?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Craiova?

Vino să vezi care sunt cele mai bune soluții de corectare și de protejare a vederii: rame cu lentile de soare sau cu dioptrii Polarizen, ochelari pentru calculator și lentile de contact de la zeci de branduri de înaltă calitate! 

Consult optometric

Este timpul pentru un nou control la ochi? În cabinetul Lensa Craiova adulții și copii de peste 14 ani beneficiază de un consult optometric complet gratuit, fără obligația de a achiziționa lentile de vedere sau de contact din showroomul nostru. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Nu este ușor să găsești rama potrivită pentru forma feței, stil, preferințe, nevoi și buget. Personalul Lensa din Craiova este dornic să te ajute să descoperi cei mai buni ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator, care să se plieze pe toate cerințele tale.

Asistență pentru plasarea comenzii

În showroomul Lensa Craiova este foarte simplu să plasezi o comandă. Nu trebuie să îți faci griji că nu te descurci cu noul monitor, personalul nostru te va asista pas cu pas, astfel încât să te bucuri de un proces cât mai plăcut și rapid. 

Ce aparatură folosim la Lensa Craiova?

Unul dintre aparatele de bază din cabinetul Lensa Craiova este Dioptronul. Acesta măsoară în mod automat și cu maximă precizie dioptriile ochilor tăi. Mai mult, dacă porți deja ochelari de vedere și nu mai ai rețeta pentru ei, optometriștii acreditați pot verifica dioptriile acestora cu un instrument numit „Lensmetru”.

Te așteptăm în showroomul Lensa Craiova pentru a beneficia de un control la ochi gratuit. Probează și alege ochelari de calitate premium de la branduri de renume sau alte soluții de optică potrivite nevoilor tale: rame Versace, lentile de vedere Hoya și de contact Bausch & Lomb, dar și de la mulți alți furnizori de top!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.