Lensa.ro

Lensa Constanța Bd. Tomis

Magazine Lensa » Lensa Constanța Bd. Tomis

Ești în căutarea unui magazin de ochelari în Constanța? Te invităm în showroomul Lensa de pe Bulevardul Tomis cu o gamă largă de produse de optică de la branduri de înaltă calitate și de renume!

Adresă Lensa Constanța

Lensa Constanța program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Constanța telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Constanța

Bulevardul Tomis, nr. 211, Constanța

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Constanța

  • Showroomul Lensa Constanța se află pe Bulevardul Tomis, nr. 211, Constanța.
  • Ne găsești la intersecția Bd. Tomis cu Strada Ion Rațiu, fostă zona Victoriei.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzul 42.
  • Suntem la 2 minute de mers pe jos de Liceul Tehnologic „Tomis” și la 4 minute de Complexul Sportiv Tomis.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Constanța?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Constanța?

Vino în magazinul de optică Lensa Constanța pentru servicii de top: consultații optometrice gratuite efectuate de optometriști acreditați, personal pregătit pentru alegerea corectă a ochelarilor, rame de vedere sau de soare Gucci, dar și de la alte branduri apreciate la nivel mondial. 

Consult optometric

Dacă este timpul pentru un nou control la ochi, te anunțăm cu bucurie că Lensa Constanța oferă consulturi optometrice total gratuite adulților și copiilor de peste 14 ani. Programarea este lipsită de obligații, ceea ce înseamnă că nu trebuie să achiziționezi ochelari sau lentile de contact de la noi după ce ți-ai testat vederea. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Vrei ochelari de soare statement sau clasici și discreți? La Lensa Constanța găsești tot ce îți dorești, iar personalul nostru este pregătit să te ajute cu sfaturi și informații utile. Totodată, dacă ai nevoie de o ramă de vedere potrivită pentru școală, mediul business sau, din contra, un model extravagant, la noi vei descoperi produsele de la branduri de top, ideale pentru exigențele tale.

Asistență pentru plasarea comenzii

Procesul de achiziționare este simplu și rapid. După ce ai ales rama de ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator perfectă pentru tine, personalul de la Lensa Constanța te va asista pentru finalizarea comenzii. 

Ce aparatură folosim la Lensa Constanța?

Te așteptăm în cabinetul Lensa Constanța, dotat cu tenologii avansate. Unul dintre optometriștii noștri va determina în mod automat și precis dioptriile tale, cu ajutorul unui aparat numit „Dioptron”. Pentru testarea efectivă a acuității vizuale, specialiștii Lensa utilizează o trusă de lentile, un proiector de teste și un optotip – un panou cu litere și cifre de diferite dimensiuni.  

Descoperă produsele de optică de la branduri consacrate, disponibile în showroomul Lensa Constanța: rame de ochelari Versace, lentile de vedere Polarizen sau de contact ColourVUE, soluții de întreținere Hylo, dar și alte oferte de furnizori de încredere!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.