Lensa.ro

Lensa Cluj VIVO

Magazine Lensa » Lensa Cluj VIVO

Te așteptăm în showroomul Lensa Cluj Vivo cu un spațiu modern și atrăgător, conceput pentru a oferi o experiență plăcută și confortabilă . Atât designul interior, cât și aspectul exterior al showroom-ului sunt realizate cu atenție la detalii, pentru a crea o atmosferă prietenoasă și relaxată, astfel încât să poți beneficia de cele mai bune servicii și produse de optică în cele mai bune condiții.

Lensa Cluj VIVO program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Cluj VIVO telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Cluj VIVO

Str Avram Iancu, nr 492-500, Floresti, Jud Cluj, Vivo! Cluj Napoca

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Cluj Vivo

  • Magazinul Lensa este situat în Florești, pe Str. Avram Iancu nr. 492-500, județul Cluj, în apropiere de reprezentanța auto Volkswagen, Parcul Colina, Brico Depot și Metro.
  • Poți ajunge la Lensa Cluj Vivo cu mijloacele de transport în comun, liniile 24B, 43P, 28B și 87B.

Vino în magazinul Lensa Vivo Cluj pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa în showroom-ul din Vivo Cluj?

De ce servicii poți beneficia la Lensa în showroom-ul din Vivo Cluj?

La Lensa din showroom-ul Vivo Cluj poți beneficia de o gamă variată de servicii pentru a-ți îmbunătăți sănătatea ochilor și a te bucura o vedere clară și confortabilă. De asemenea, ți-am pregătit aici o varietate de produse de optică de calitate superioară, de la cele mai apreciate branduri: lentile de ochelari sau de contact, rame de ochelari pentru femei, bărbați și copii, ochelari de soare și sport, alături de o multitudine de soluții și accesorii.

Consult optometric

Unul dintre serviciile de bază oferite de Lensa este consultul optometric. Specialiștii experimentați din showroomul Lensa Vivo Cluj efectuează o evaluare completă a acuității vizuale, determină dioptriile și prescripția pentru ochelari sau lentile de contact. Acest serviciu este esențial pentru a identifica corect nevoile individuale și a oferi soluții personalizate.

  Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Consilierii Lensa sunt instruiți să ofere sfaturi și recomandări personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. Aceștia pot ajuta la alegerea ramei potrivite, a tipului de lentile și a tratamentelor suplimentare care să se potrivească cel mai bine. Astfel, clienții pot avea încredere că alegerea lor este bine fundamentată și că vor obține cele mai bune rezultate.

Asistență pentru plasarea comenzii

Plasarea unei comenzi la Lensa în showroom-ul din Vivo Cluj este un proces simplu și eficient, care îți asigură o experiență plăcută și fără stres. Personalul Lensa este mereu pregătit să ofere asistență în fiecare etapă a procesului, pentru a se asigura că fiecare primește exact produsele de care are nevoie. Astfel, dacă întâmpini orice nelămuriri în procesul de plasare a comenzii, personalul din magazinul de optică Lensa Cluj Vivo este mereu disponibil să ofere răspunsuri și soluții.

Ce aparatură folosim la Lensa Vivo Cluj?

La Lensa Vivo Cluj, ne bazăm pe utilizarea echipamentelor și aparaturii de ultimă generație pentru a asigura servicii optometrice de înaltă calitate. Avem o gamă variată de dispozitive moderne pentru testarea vederii, care includ autorefractometrul, lensmetru, optotip, trusa de lentile și proiectorul de teste. Acestea ne permit să diagnosticăm rapid și corect viciile de refracție și să oferim soluții personalizate pentru fiecare pacient.

Autorefractometrele sunt echipamente esențiale în evaluarea vederii și determinarea gradului de refracție al ochilor. Acestea utilizează tehnologia de măsurare automată a dioptriilor și asigură o precizie ridicată în determinarea necesarului de corecție optică.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.