Lensa.ro

Lensa Cluj Unirii

Magazine Lensa » Lensa Cluj Unirii

Ești în căutarea unui magazin de optică în Cluj-Napoca sau ai nevoie de un consult optometric? Vino la showroomul Lensa din Piața Unirii, amplasat într-o zonă centrală! 

Adresă Lensa Cluj Unirii

Lensa Cluj Unirii program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: Închis

Lensa Cluj Unirii telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Cluj Unirii

Piața Unirii, nr. 29 – Cluj-Napoca

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Cluj Unirii

  • Ne găsești în Piața Unirii, nr. 29 – Cluj-Napoca.
  • Showroomul Lensa din Piața Unirii este situat lângă Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, într-o zonă centrală.  
  • Poți circula cu autobuzele 9, 30 și M26 sau cu troleibuzele 2, 5 și 6.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Cluj Unirii?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Cluj Unirii?

Ți-am pregătit o multitudine de ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator de la branduri de top: rame Versace, Emporio Armani, Carrera, Dior, Fossil, Polaroid, Police, dar nu doar atât. Află mai multe despre serviciile disponibile la Lensa Cluj Unirii.

Consult optometric

Sănătatea ochilor este esențială pentru calitatea vieții! Programează-te la un consult gratuit pentru testarea vederii și verificarea dioptriilor în Cluj Unirii! Unul dintre optometriștii acreditați de la Lensa te va ajuta cu o prescripție adecvată nevoilor tale și cu sfaturi pentru îngrijirea corectă a ochelarilor și a lentilelor de contact. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

După finalizarea consultului optometric gratuit din magazinul Lensa din Cluj Unirii, nu ai obligația de a achiziționa produse de la noi. Totuși, ne asigurăm că ai parte de oferte de neratat și de consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor.

Nu poți să te decizi între două modele de rame Gucci sau de la orice alt brand care îți place? Unul dintre specialiștii din showroomul Lensa Cluj Unirii te va îndruma, astfel încât să faci o alegere cât mai bună. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă vrei să plasezi o comandă, este foarte simplu la magazinul de optică Lensa din Cluj Unirii. Beneficiezi de explicații și asistență oricând dorești, pentru a fi totul cât mai clar și ușor.

Ce aparatură folosim la Lensa Cluj Unirii?

Unul dintre instrumentele de bază pentru testarea vederii în magazinele Lensa este dioptronul. Cu ajutorul acestei tehnologii nedureroase și neinvazive, optometristul poate determina automat și cu precizie dioptriile tale. 

Dacă nu ai nevoie de corecție cu lentile de vedere, însă vrei să îți protejezi ochii de lumina albastră emisă de ecranele dispozitivelor digitale, specialistul Lensa te poate ajuta cu sfaturi pentru alegerea ochelarilor pentru calculator adecvați pentru tine. 

Te așteptăm în magazinul de optică Lensa din Cluj Unirii pentru a beneficia de un consult optometric total gratuit și de produse de optică de calitate de la Dolce Gabbana sau alte branduri de renume!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.