Lensa.ro

Lensa București

Magazine Lensa » Lensa București

Te invităm în showroomul Lensa București de pe Bulevardul Iuliu Maniu pentru un control gratuit la ochi! Descoperă portofoliul nostru vast de produse de optică de la furnizori de încredere și alege o soluție eficientă de corectare sau protejare a vederii tale!

Lensa București Iuliu Maniu program

Luni – Vineri: 09:30 – 21:00

Sâmbătă : 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa București Iuliu Maniu telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Iuliu Maniu

Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, sector 6, București

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa București

  • Showroomul Lensa se află pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, sector 6, București.
  • Ne găsești în clădirea APACA, în apropierea AFI Cotroceni. Intrarea se face din Vasile Milea.
  • Poți ajunge aici cu metroul M3 – Stația Politehnica, tramvaiele 1, 8, 10, 11, 25 și 35, troleibuzele 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 și autobuzele 105, 136, 137, 138, 139, 236 și 336.
De ce servicii poți beneficia la Lensa București Iuliu Maniu?

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Iuliu Maniu?

De ce servicii poți beneficia la Lensa București?

Indiferent de forma feței, de stilul și preferințele tale, în magazinul de ochelari Lensa București găsești modelul ideal pentru tine: rame de vedere și de soare Versace și de la multe alte branduri de renume mondial. Vino să probezi cele mai noi și moderne produse!

Consult optometric

Chiar dacă dioptriile ochilor tăi nu s-au modificat, ochelarii de vedere trebuie înlocuiți periodic. În timp, tratamentele aplicate pe lentile se deteriorează și nu mai oferă o protecție eficientă. În cabinetul Lensa București, primești gratuit o nouă prescripție, fără obligația de a achiziționa produse din showroomul nostru. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Alegerea ramei nu este mereu un proces ușor. Personalul Lensa București te ajută cu plăcere și răbdare să găsești modelul perfect de ochelari de vedere pentru fizionomia, personalitatea și nevoile tale.

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă ai găsit rama de ochelari ideală pe Lensa.ro sau vrei să comanzi lentilele de vedere cu dioptrii, personalul nostru îți stă la dispoziție pentru îndrumare. Procesul de achiziționare este rapid și pașii pe care trebuie să îi parcurgi sunt foarte simpli. 

Ce aparatură folosim la Lensa București?

Optometriștii cu înaltă pregătire de la Lensa București folosesc tehnologii avansate pentru testarea vederii. După determinarea automată și precisă a dioptriilor tale, cu un aparat numit „Dioptron,” specialiștii noștri utilizează un set special de lentile pentru verificarea acuității vizuale. Te așteptăm în showroomul Lensa București de pe Bulevardul Iuliu Maniu pentru un consult optometric gratuit! Probează ramele de ochelari Dolce & Gabbana care sunt pe placul tău și descoperă întreaga ofertă de produse de optică de la branduri de top!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.