Lensa.ro

Lensa București Vulcan

Magazine Lensa » Lensa București Vulcan

Te invităm în showroomul Lensa București Vulcan pentru a-ți testa gratuit vederea! Ți-am pregătit rame de ochelari aflate în tendințe și produse de optică de la branduri de înaltă calitate, de renume la nivel mondial.

Adresă Lensa București Vulcan

Lensa București Vulcan program

Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă : 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

Lensa București Vulcan telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa București Vulcan

Mihail Sebastian nr. 88, București

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa București Vulcan

  • Ne găsești pe strada Mihail Sebastian nr. 88, București.
  • Punct de reper: Vulcan Value Center.
  • Ajungi ușor cu autobuzul 610, tramvaiele 8, 25, 47 și cu metroul M5.
  • Suntem la 5 minute de mers cu mașina de Palatul Parlamentului.
De ce servicii poți beneficia la Lensa București Vulcan?

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Vulcan?

Indiferent că preferi ochelari de vedere și de soare Gucci sau de la alte branduri cunoscute și apreciate, la Lensa București Vulcan găsești ramele potrivite pentru preferințele tale. Vino să descoperi întreaga noastră gamă de produse de optică! 

Consult optometric

Dacă a trecut prea mult timp de la ultimul consult optometric, vino în cabinetul Lensa pentru un control la ochi gratuit! Nu ai obligația de a achiziționa ochelari sau lentile de contact de la noi, însă îți punem la dispoziție oferte și prețuri imbatabile. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Ai nevoie de o nouă pereche de ochelari cu protecție pentru calculator, de vedere sau de soare? Personalul din showroomul Lensa București Vulcan este bucuros să te ajute să găsești rama ideală pentru tine. Cele mai importante criterii de selecție sunt forma, dimensiunea lentilei, materialul, culoarea și durabilitatea. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Crezi că vei avea dificultăți în procesul de plasare a comenzii? Nu îți face griji! Personalul nostru îți oferă asistență și totul va decurge ușor și rapid, fără bătăi de cap din partea ta. 

Ce aparatură folosim la Lensa București Vulcan?

În cabinetul Lensa București Vulcan utilizăm aparatură performantă. La începutul consultului, unul dintre optometriștii noștri determină în mod automat dioptriile ochilor tăi cu un instrument numit „Dioptron”. Ulterior, testează acuitatea vizuală cu ajutorul unui set de lentile, unui proiector de teste și optotipului – un panou cu litere și cifre de dimensiuni variate.  

Când este timpul pentru un nou control optometric sau pentru schimbarea ochelarilor și lentilelor de vedere, te așteptăm în showroomul Lensa din București Vulcan. Probează ramele tale preferate Versace sau de la alte branduri consacrate și alege cele mai bune soluții pentru sănătatea ochilor tăi!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.