Lensa.ro

Lensa București Mall

Magazine Lensa » Lensa București Mall

Ești în căutarea unei optici care să îți ofere servicii și produse la o calitate ridicată? Atunci vino în showroomul Lensa București Mall și beneficiază de consultații optometrice gratuite, alături de ochelari de vedere, de soare sau chiar ochelari sport, împreună cu lentile de contact și toate accesoriile de care ai nevoie de la cele mai populare branduri existente la nivel mondial! 

Lensa București Mall program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa București Mall telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Bucuresti Mall

Calea Vitan 55-59, Bucuresti Mall, et 1, sector 3, Bucuresti

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa București Mall

  • Magazinul Lensa este situat pe Calea Vitan 55-59, București Mall, et 1, sector 3, București
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa Prahova Value Center astfel:
    • Autobuze: 123, 124, N111, N103;
    • Tramvaie: 1, 23, 27.

Vino în showroomul de optică Lensa București Mall pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Mall?

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Mall?

Nevoile și confortul tău este prioritatea noastră. De aceea, personalul nostru înalt calificat îți oferă informațiile și îngrijirea de care ai nevoie, personalizată pe situațiile cu care te confrunți, pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Astfel, atât consulturile de optometrie, cât și consultanța ulterioară te vor ajuta să găsești corecția optică de care au nevoie ochii pentru a se menține sănătoși. Mai mult, produsele existente în Magazinul Lensa București Mall au calitate certificată. Vei primi sprijin chiar și pentru alegerea ochelarilor în funcție de forma feței tale

Consult optometric

Cea mai bună metodă pentru păstrarea sănătății oculare și a acuității vizuale este prin adoptarea unor măsuri preventive. De aceea, în optica Lensa București Mall îți punem la dispoziție consultații optometrice gratuite. Totuși, pentru a beneficia de aceasta nu ești nevoit să achiziționezi ulterior ochelari din showroom. Te așteptăm în cabinetul Lensa București Mall!  

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

În Magazinul de ochelari Lensa București Mall varietatea de modele existente îți poate îngreuna procesul de decizie. Echipa noastră îți stă la dispoziție! În funcție de viciul de refracție existent, de forma feței, trăsăturile și cromatica pielii, a ochilor și a părului, dar, desigur, și de preferințele tale, vei primi îndrumarea de care ai nevoie pentru alegerea ochelarilor potriviți.

Asistență pentru plasarea comenzii

Ai găsit anumite produse, dar nu sunt pe stoc? Apelează la consultanții noștri din magazinul Lensa București Mall și ei te vor ghida pas cu pas în procesul de plasare a comenzii.

Ce aparatură folosim la Lensa București Mall?

Dispunem de aparatură performantă, pentru a ne asigura de acuratețea  rezultatelor obținute în timpul consultației. Dacă poți deja ochelari, măsurăm dioptria acestora cu ajutorul unui lensmetru modern. Dioptronul este cel care ne ajută să măsurăm dioptriile tale actuale în mod automat. Apoi, cu ajutorul unei truse de lentile și a unui proiector de teste și optotip, alegem varianta cea mai confortabilă a tipului de lentilă și a dioptriei.  

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.