Lensa.ro

Lensa Veranda Mall

Magazine Lensa » Lensa Veranda Mall

Te invităm în showroomul Lensa Veranda Mall pentru a beneficia de o gamă variată de ochelari de vedere și de soare, lentile de contact și accesorii optice. Showroomul nostru dispune de o selecție bogată de mărci consacrate în industria optică, precum Ray-Ban, Oakley, Gucci, Tom Ford și multe altele. Aceasta îți oferă posibilitatea de a alege dintre diverse modele și stiluri, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale. Mai mult, în magazinul de optică Lensa din Veranda Mall București beneficiezi de un personal calificat și prietenos.

Lensa Veranda Mall program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Veranda Mall telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Veranda Mall

Veranda Mall, Str Ziduri Mosi, nr 23, sector 2, Bucuresti

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Veranda Mall

  • Magazinul Lensa este situat în București, sector 2 pe strada Ziduri Moși, nr. 23, în incinta Veranda Mall, în zona Obor

  • Poți ajunge în apropiere de Lensa București Veranda Mall cu mijloacele de transport în comun, metrou (stația Obor), tramvaiele 1, 46, 21, 36; autobuzele 143, 101, 682 și troleibzul 66.

Vino în magazinul Lensa Veranda Mall pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa Veranda Mall?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Veranda Mall?

La Lensa Veranda Mall, beneficiezi de o gamă variată de servicii optometrice, asigurate de profesioniști experimentați și calificați. Aceștia efectuează examinări complete ale vederii, detectând orice problemă și oferind soluții optime.

Consult optometric

Consultul optometric la Lensa Veranda Mall București Acesta începe cu o programare inițială, care poate fi făcută în scurt timp. Procesul de consult optometric presupune o serie de etape prin care se evaluează starea vederii și se stabilesc dioptriile adecvate. Optometristul va realiza o serie de teste de vedere pentru a determina acuitatea vizuală, în urma cărora va interpreta rezultatele și va face recomandările corespunzătoare. Acesta poate sugera purtarea de ochelari de vedere sau ochelari de protecție, în funcție de nevoile și stilul de viață. De asemenea, optometristul poate oferi sfaturi despre cum să îngrijim corect ochii și ochelarii, pentru a asigura o vedere sănătoasă și clară.

Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Personalul din optica Lensa te ajută să găsești ochelarii potriviți pentru tine! Fiecare persoană are activități diferite în timpul zilei și poate avea cerințe specifice în ceea ce privește ochelarii. Un consilier Lensa va identifica tipul de ochelari potriviți pentru activitățile zilnice și stilul personal al fiecăruia. De asemenea, acesta te va ajuta să alegi ramele care se potrivesc cel mai bine cu forma feței, culoarea părului și tonul pielii. Consilierea privind lentilele este, de asemenea, un aspect important. Există o varietate de lentile de vedere disponibile, de la cele cu protecție UV și anti-reflex, la cele progresive sau fotocromatice. Un consilier Lensa îți va explica diferențele dintre acestea și te va ghida în alegerea celor mai potrivite lentile.

Asistență pentru plasarea comenzii

Plasarea comenzii la showroomul Lensa din Veranda Mall București este un proces simplu și eficient, atunci când, pas cu pas, beneficiezi de asistența personalului nostru. Pentru a asigura o experiență fără probleme, echipa Lensa oferă suport pentru orice neclarități sau probleme care pot apărea în timpul procesului de plasare a comenzii.

Ce aparatură folosim la Lensa Veranda Mall?

Pentru a analiza detaliat sănătatea ochilor, în magazinul de ochelari Lensa Veranda Mall utilizăm echipamente specializate, cu tehnologii moderne. Acestea includ dispozitive pentru teste de acuitate vizuală, precum dioptronul și lentilele, dar și lensmetru pentru depistarea dioptriilor ochelarilor. Siguranța și igiena aparaturii sunt aspecte prioritare în showroomul Lensa, acestea fiind dezinfectate după fiecare utilizare.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.