Lensa.ro

Lensa București Promenada

Magazine Lensa » Lensa București Promenada

Cauți o locație mai aproape de tine pentru un consult optometric? Vino la Lensa București din Promenada Mall pentru testarea gratuită a vederii și verificarea dioptriilor! 

Lensa București Promenada program

Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă : 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

Lensa București Promenada telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Promenada

Promenada Mall, Calea Floreasca 246B, Etaj -1, sector 1, Bucuresti

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa București Promenada

  • Ne găsești în Promenada Mall, Calea Floreasca 246B, Etaj -1, sector 1, București.
  • Poți lua autobuzele 112, 135 sau 605.
  • Showroomul Lensa din Promenada Mall este la 6 minute de mers pe jos de stația de metrou Aurel Vlaicu.
De ce servicii poți beneficia la Lensa București Promenada?

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Promenada?

În magazinele Lensa ai parte de servicii de calitate, datorită personalului pregătit, optometriștilor acreditați și tehnologiilor avansate. Descoperă ramele de ochelari Versace care sunt în trenduri în acest an, dar și de la alte branduri consacrate la nivel mondial. 

Consult optometric

Este momentul să refaci consultul la ochi în București? În showroomul Lensa Promenada poți beneficia de un consult optometric total gratuit. Cu toate că nu ai obligația de a achiziționa ochelari sau lentile de la noi, îți oferim o gamă de produse cu prețuri imbatabile. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Nu știi ce ți se potrivește sau nu te poți decide între mai multe modele? Cauți o anumită ramă de ochelari de la Gucci sau de la un alt brand de calitate? Personalul cu înaltă pregătire de la Lensa București Promenada te poate ajuta cu bucurie.

Asistență pentru plasarea comenzii

Oricine poate plasa simplu și rapid o comandă în magazinul de optică Lensa București din Promenada Mall. Ai parte de asistență, de explicații sau de informații suplimentare în timpul procesului de achiziționare.

 

Ce aparatură folosim la Lensa București Promenada?

Dacă vrei să schimbi ochelarii de vedere sau ai nevoie de lentile de soare cu dioptrii, programează-te la un consult optometric gratuit! Unul dintre optometriștii de la Lensa Promenada îți va testa acuitatea vizuală și va stabili automat și precis valoarea dioptriilor tale, cu ajutorul dioptronului – un instrument cu tehnologie avansată. 

Te așteptăm în magazinul Lensa București Promenada cu o gamă diversificată de produse de optică: rame de ochelari de vedere, de soare și pentru calculator Dolce & Gabbana sau de la numeroase branduri de top, lentile de vedere, de contact sau colorate de la furnizori de înaltă calitate!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.