Lensa.ro

Lensa București Mega Mall

Magazine Lensa » Lensa București Mega Mall

Te așteptăm în magazinul Lensa din Mega Mall București cu o gamă diversificată de rame de ochelari și produse de optică. Vino și testează-ți gratuit vederea, iar unul dintre optometriștii noștri acreditați te va ajuta cu soluții de prevenție, corectare a viciilor de refracție sau de protecție a ochilor!

Lensa București Mega Mall program

Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă : 10:00 – 22:00

Duminică: 10:00 – 22:00

Lensa București Mega Mall telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa București Mega Mall

Mega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, la etajul -1, sector 2, București

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa București Mega Mall

  • Ne găsești la Mega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, la etajul -1, sector 2, București.
  • Mega Mall se află la 2 minute de mers cu mașina de Arena Națională, respectiv la 5 minute de Parcul Național.
  • Ajungi ușor cu autobuzele 104 și 335.
De ce servicii poți beneficia la Lensa București Mega Mall?

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Mega Mall?

În showroomul Lensa București Mega Mall poți beneficia de un consult optometric gratuit și proba ramele tale preferate de ochelari Ray-Ban sau de la alt brand de renume. Specialiștii noștri te vor îndruma în alegerea celor mai bune produse pentru nevoile tale și în plasarea comenzii. 

Consult optometric

Lensa oferă consulturi optometrice gratuite pentru adulți și copiii de peste 14 ani! În plus, nu ești obligat să achiziționezi ochelari, lentile de contact sau alte produse din magazinul nostru din București Mega Mall. Cu toate acestea, oferim clienților Lensa produse de la branduri premium, prețuri accesibile și oferte de neratat!

Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Știm că nu este ușor să găsești rama de ochelari perfectă și să alegi lentilele de vedere potrivite. Vino la Lensa din Mega Mall București pentru a beneficia de consiliere profesionistă! 

Dacă nu te poți decide între ramele Emporio Armani și toate celelalte branduri de top disponibile în magazinul Lensa București Mega Mall, unul dintre specialiștii noștri te va ajuta să descoperi un model ideal pentru fizionomia și preferințele tale.

Asistență pentru plasarea comenzii

Ai dificultăți în a interpreta rețeta pentru ochelari sau lentile de contact? Nu îți face griji! În showroomul Lensa beneficiezi de asistență pentru plasarea comenzii.

Ce aparatură folosim la Lensa București Mega Mall?

În magazinul Lensa din București Mega Mall folosim un autorefractometru sau dioptrom, un instrument utilizat pentru măsurarea automată și precisă a dioptriilor. Pentru testarea acuității vizuale, optometriștii noștri dispun de un optotip, o trusă de lentile și un proiector de teste. 

Dacă porți deja ochelari de vedere, cu un lensmetru putem măsura dioptriile lentilelor de vedere. Programează-te la un consult optometric gratuit disponibil la Lensa București Mega Mall și alege ramele tale preferate de la Prada, Emporio Armani, Ray-Ban sau de la alte branduri cunoscute și apreciate la nivel mondial!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.