Lensa.ro

Lensa Esplanada Pantelimon

Magazine Lensa » Lensa Esplanada Pantelimon
Esplanada Pantelimon

Vino în showroomul Lensa București Esplanada Pantelimon și bucură-te de o gamă variată de produse și servicii optice de înaltă calitate! Te așteptăm cu o selecție diversă de ochelari și lentile, adaptată tuturor nevoilor și preferințelor. Gama de produse a showroom-ului Lensa include ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact și accesorii optice. Indiferent dacă ai nevoie de ochelari pentru vedere sau pentru protecție solară, vei găsi o varietate de modele și stiluri.

Adresă Lensa București Esplanada Pantelimon program

Lensa București Esplanada Pantelimon program

Luni – Vineri: 08:30-21:30

Sâmbătă: 08:30-21:30

Duminică: 08:30-21:30

Lensa București Esplanada Pantelimon telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa București Esplanada Pantelimon

Bucuresti, Sos Vergului, nr 20, sector 2, Centrul Comercial Esplanada

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa București Esplanada Pantelimon

  • Magazinul Lensa este situat în București, Șos. Vergului, nr. 20, incinta Esplanada Pantelimon
  • Poți ajunge la Lensa București Esplanada Pantelimon cu mijloacele de transport în comun, liniile de autobuz:  102, 104 și cu metroul M1

Vino în magazinul Lensa București Esplanada Pantelimon pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Esplanada Pantelimon?

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Esplanada Pantelimon?

Lensa București Esplanada Pantelimon oferă o gamă variată de servicii, astfel încât să poți avea parte de o experiență completă și personalizată. Echipa de profesioniști de la Lensa București Esplanada Pantelimon este formată din opticieni specializați, care au experiență vastă în domeniul optic.

Consult optometric

Consultul optometric este un proces esențial pentru sănătatea ochilor și constă în verificarea vederii. Acesta poate depista diverse vicii de refracție ale ochilor, precum miopia, hipermetropia, astigmatismul și presbiopia. Un consult optometric regulat este recomandat deoarece poate ajuta la depistarea timpurie a unor afecțiuni oculare și poate preveni agravarea lor. La optica Lensa București Esplanada Pantelimon, consultul optometric începe cu o discuție despre starea generală a pacientului. Apoi, optometristul efectuează teste specifice pentru măsurarea acuității vizuale.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Echipa Lensa Esplanada Pantelimon este disponibilă pentru a-ți oferi consiliere în alegerea ochelarilor potriviți. Aceștia îți vor ghida pas cu pas în procesul de selecție a celor mai potrivite rame și lentile, luând în considerare atât nevoile tale vizuale, cât și stilul tău personal. Astfel, vei avea parte de o experiență confortabilă și satisfăcătoare atunci când îți alegi ochelarii.

Asistență pentru plasarea comenzilor

De asemenea, Lensa București Esplanada Pantelimon oferă și asistență pentru plasarea comenzilor. Echipa este pregătită să răspundă la orice întrebare sau nelămurire ai putea avea în legătură cu procesul de cumpărare. Astfel, vei beneficia de un suport complet în alegerea și achiziționarea ochelarilor potriviți pentru tine.

Ce aparatură folosim la Lensa București Esplanada Pantelimon?

La Lensa București Esplanada Pantelimon, utilizăm o varietate de echipamente de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune servicii de îngrijire a vederii. Aparatele de testare a vederii pe care le folosim, dioptronul, lensmetru, trusa de lentile, optotipul, proiectorul de teste, ne permit să efectuăm măsurători precise ale acuității vizuale, să detectăm eventualele probleme de vedere și să determinăm dioptriile necesare pentru ochelari. Prin intermediul acestor echipamente avansate, putem identifica problemele de vedere în stadii incipiente și putem interveni în mod adecvat. De asemenea, utilizarea acestor echipamente ne permite să personalizăm ochelarii pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecăruia. Astfel, putem asigura o experiență mai bună și rezultate optime în ceea ce privește corectarea vederii.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.