Lensa.ro

Lensa București Supernova Alexandriei

Magazine Lensa » Lensa București Supernova Alexandriei
Supernova Alexandriei

Descoperă showroom-ul Lensa București Supernova Alexandriei, locul în care vei găsi soluții complete pentru nevoile tale de vedere! Gama variată de produse disponibile la showroom-ul Lensa Bucuresti Supernova Alexandriei este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui magazin de optică. Aici, poți găsi o gamă largă de ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact și accesorii, de la cele mai populare mărci de top, cum ar fi Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Dolce & Gabbana și mulți alții.

Adresă Lensa Bucuresti Supernova Alexandriei

Lensa Bucuresti Supernova Alexandriei program

Luni – Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-21:00

Lensa Bucuresti Supernova Alexandriei telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Bucuresti Supernova Alexandriei

Bucuresti, Supernova Alexandriei, Sos Alexandriei nr 152

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa București Supernova Alexandriei

  • Magazinul Lensa este situat în București, Supernova Alexandriei, Sos Alexandriei nr 152.
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa București Supernova Alexandriei cu mijloacele de transport în comun: autobuz 226, metrou M5, tramvai, linia 32 și troilebuz, linia 96.

Vino în magazinul Lensa București Supernova Alexandriei pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Supernova Alexandriei?

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Supernova Alexandriei?

La showroom-ul Lensa din București Supernova Alexandriei, poți beneficia de o gamă variată de servicii optometrice gratuite, alături de consultanță în alegerea ochelarilor și sfaturi pentru a-i armoniza cu trăsăturile feței. Pentru alegerea ramelor de ochelari și a lentilelor potrivite, Lensa oferă consiliere profesională, ținând cont de prescripția medicală, preferințele estetice și bugetul disponibil. 

Consult optometric în showroomul Lensa București Supernova Alexandriei

Un consult optometric efectuat periodic este esențial pentru menținerea sănătății ochilor și identificarea timpurie a eventualelor probleme de vedere. Problemele de vedere netratate pot duce la complicații grave. Consultul optometric la Lensa București Supernova Alexandriei începe cu o examinare detaliată a ochilor, pentru a identifica orice problemă de vedere. Aceasta include verificarea stării de sănătate a ochilor, măsurarea acuității vizuale și determinarea prescripției potrivite pentru ochelari sau lentile de contact.

  Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesională pentru alegerea ochelarilor potriviți

În cadrul consilierii profesionale pentru alegerea ochelarilor potriviți, un optician va evalua nevoile tale individuale și ține cont de prescripția medicală, stilul de viață, activitățile zilnice și preferințele tale estetice. Astfel că personalul nostru îți va oferi recomandări pentru alegerea ramei potrivite, ținând cont de forma feței, culoarea pielii, stilul personal și bugetul disponibil. De asemenea, în funcție de prescripția medicală, personalul din magazinul Lensa București Supernova Alexandriei va sugera cele mai potrivite tipuri de lentile pentru ochelari.

Asistență pentru plasarea comenzii

Procesul de plasare a comenzii la Lensa este simplu și eficient. Echipa Lensa este disponibilă să îți ofere suport în orice moment, pentru a se asigura că procesul de plasare a comenzii este simplu și eficient.

Ce aparatură folosim la Lensa București Supernova Alexandriei?

Lensa utilizează aparatură de ultimă generație pentru consultul optometric, incluzând autorefractometre, lensmetru, optotip, trusă de lentile și proiector, aparatură de ultimă generație și înaltă precizie, pentru a ajuta la acuratețea evaluării nevoilor optice și a determina prescripția ochelarilor sau lentilelor de contact. 

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.