Lensa.ro

Lensa Bucuresti Colosseum

Magazine Lensa » Lensa Bucuresti Colosseum

Te invităm în showroomul Lensa București Colosseum! Gama largă de produse include ochelari de vedere și de soare, lentile de contact și o diversitate de accesorii. Produsele sunt selecționate cu grijă, pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de calitate și design. Designul interior al showroom-ului este elegant și modern, iar organizarea spațiului este făcută astfel încât să te simți binevenit și să te poți bucura de o experiență de cumpărături plăcută. Atmosfera caldă și prietenoasă este completată de consultanții de vânzări profesioniști și bine pregătiți, care sunt pregătiți să ofere sfaturi și recomandări personalizate în funcție de nevoile și preferințele tale.

Lensa Bucuresti Colosseum program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Bucuresti Colosseum telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Bucuresti Colosseum

Colosseum Mall, Soseaua Chitilei nr 284, sector 1, Bucuresti

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa București Colosseum

  • Magazinul Lensa este situat în București, Șoseaua Chitilei nr. 284, sector 1, în incinta Colosseum Mall
  • Poți ajunge în apropiere de Lensa București Colosseum cu mijloacele de transport în comun, autobuzele 112 și 470, linia de tramvai 45 sau metroul Străulești.

Vino în magazinul Lensa București Colosseum pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere! 

De ce servicii poți beneficia la Lensa București Colosseum?

Magazinul de optică Lensa București Colosseum oferă servicii profesionale de consultanță și testare optometrică pentru a evalua sănătatea vizuală și pentru a recomanda soluțiile cele mai potrivite pentru îmbunătățirea vederii. Echipa de specialiști este pregătită să efectueze examene detaliate ale ochilor, dar și să stabilească care sunt cele mai bune tipuri de lentile în funcție de particularitățile vederii.

Consult optometric

Consult optometric GRATUIT la Lensa București Colosseum! Procesul consultului implică o evaluare detaliată a ochilor pentru a depista viciile de refracție prezente. Se determină prescripția pentru ochelari sau lentile de contact, în funcție de nevoile existente. Optometriștii noștri, cu experiență și pregătire în domeniu, analizează rezultatele testelor și recomandă soluții personalizate pentru corectarea vederii. Importanța consultului optometric regulat nu poate fi subestimată. Aceste consultații regulate nu doar că ajută la menținerea sănătății ochilor, dar pot detecta și preveni problemele de vedere în stadii incipiente. Este improtantă efectuarea unui consult optometric cel puțin o dată pe an sau conform recomandărilor medicului.

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Atunci când vine vorba de alegerea unei perechi de ochelari, este extrem de important să ai parte de un sfat profesionist. Consilierii din shoeroomul Lensa București Colosseum îți oferă sfaturi personalizate nu doar pe baza nu doar pe baza prescripției medicală, ci și în funcție de forma feței, stilul personal și nevoile de zi cu zi ale tale. De asemenea, unul dintre aspectele demne de menționat este expertiza și experiența largă a consilierilor de la Lensa București Colosseum. Acești specialiști sunt instruiți să ofere sfaturi și să te ajute clienții să alegi cea mai bună pereche de ochelari, luând în considerare și confortul, estetica și bugetul.

Asistență pentru plasarea comenzilor

Pentru a face procesul de comandă cât mai ușor și mai accesibil clienților, optica Lensa București Colosseum își pune la dispoziție asistență pentru plasarea comenzilor. Acesta este un proces simplu și intuitiv, care poate fi parcurs în câțiva pași. Prin intermediul acestui serviciu, poți obține ajutor și sfaturi personalizate pentru a finaliza cu succes comanda.

Ce aparatură folosim la Lensa București Colosseum?

La Lensa București Colosseum utilizăm aparatură optică de ultimă generație, care ne permite să oferim servicii de calitate superioară și să-ți îmbunătățim experiența Aparatura noastră include echipamente de diagnosticare a vederii avansate, precum dioptronul, lensmetru, optotip, proiector si trusă de lentile. Aparatura avansată permite efectuarea de teste detaliate și precise, măsurători exacte și ajustări fine ale ochelarilor. Astfel, beneficiezi de soluții optice de încredere, care îți asigură o vedere clară și confortabilă.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.