Lensa.ro

Lensa Brașov

Magazine Lensa » Lensa Brașov

Ești în căutarea unui magazin de ochelari de încredere în Brașov? Vino în showroomul Lensa de pe Bd. 15 noiembrie și descoperă portofoliul nostru diversificat de produse de optică de la furnizori de renume în toată lumea!

Adresă Lensa Brașov

Lensa Brașov program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Lensa Brașov telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Brașov

Bd. 15 Noiembrie, nr. 50A

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Brașov

  • Showroomul Lensa Brașov este situat pe Bd. 15 Noiembrie, nr. 50A.
  • Ne găsești la intersecția dintre Bd. 15 Noiembrie 50A cu strada Castanilor, lângă Muzeul Interactiv de Științe Brașov.
  • Punct de reper: Filarmonica Patria.
  • Poți ajunge ușor cu troleibuzele 1, 7 și 31 sau cu autobuzele 2B, 4, 5, 17, 50 și 54.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Brașov?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Brașov?

În magazinul Lensa din Brașov îți oferim servicii de înaltă calitate, datorită personalului cu pregătire de specialitate și tehnologiilor de ultimă oră. În același timp, colaborăm cu branduri de încredere și apreciate la nivel mondial. 

Consult optometric

Știm cât de importantă este sănătatea ochilor și punem la dispoziție consulturi optometrice gratuite pentru adulți și copii de peste 14 ani. Unul dintre optometriștii acreditați de la Lensa Brașov îți va oferi o soluție potrivită pentru problema ta de vedere. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Ochelarii de vedere sau de soare te ajută să vezi mai bine și îți protejează ochii. În același timp, reprezintă un accesoriu de modă și o manieră prin care să îți exprimi personalitatea și stilul. La Lensa Brașov ai parte de consiliere profesională pentru alegerea ramelor Emporio Armani sau de la alt brand de calitate, aflat în tendințe.

Asistență pentru plasarea comenzii

Ai găsit rama perfectă de ochelari pentru bărbați, femei sau copii? Personalul Lensa te ajută să alegi lentilele de vedere sau de soare cu dioptrii, dacă este cazul, și să finalizezi comanda.

Ce aparatură folosim la Lensa Brașov?

În cabinetul Lensa Brașov, optometriștii acreditați folosesc aparatură avansată pentru testarea vederii. Dioptronul este un instrument care măsoară dioptriile ochilor tăi automat și cu precizie. Pentru verificarea efectivă a acuității vizuale, specialiștii noștri au la dispoziție un set de lentile, un proiector de teste și un optotip – panou cu litere și cifre de dimensiuni variate. 

Ai grijă de vederea ta și programează-te periodic la un control de ochi în Brașov! Te așteptăm în showroomul Lensa pentru a alege rama de ochelari Prada sau de la un alt brand consacrat la nivel mondial!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.